نان لبو

tartlet
tartlet
76 بار بازدید - 4 سال پیش - نان لبو 🥖🥖ارد ۵۰۰ گرم
نان لبو 🥖🥖

ارد ۵۰۰ گرم ( یا کمی بیشتر )
چغندر قرمز لبو ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
اب ۱۲۰میلی لیتر یا نصف پیمانه
مایه خمیر ۱۰ گرم
روغن مایع ۶۰ میلی لیتر یا یکچهارم پیمانه

تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۵۰ گرم یا یکچهارم پیمانه .
نمک یک قاشق چایخوری



لبو را پوست گرفته و چند تکه کرده ، با اب و دو قاشق شکر میذاریم بپزه و رنده یا پوره میکنیم.

ارد و مایه خمیر را را مخلوط کرده و شکر و نمک را اضافه میکنیم و مخلوط کرده .

وسط ارد را گود انداخته تخم مرغ و روغن مایع را میریزیم مخلوط کرده .بعد پوره لبو .
مخلوط کرده اگر دیدید خیلی چسبنده است کم کم ارد اضافه میکنید . کمی چسبنده باشه اشکالی نداره . اگر ارد زیاد زدید نون سنگین میشه .‌خمیر را ورز بدید اگر لازم بود ارد بزنید .
تا جایی ارد بزنید که خمیر تقریبا نرمی بشه .
تا ۱۲ دقیقه خوب ورز بدید . خمیر را چونه کنید و ظرف را کمی روغن بزنید و خمیر را از پشت و رو روغن مالی کرده.

روشو سلفون میکشید تا یکساعت و نیم استراحت کند در جای نسبتا گرم بزارید . یا خمیر دو برابر پف کنه .
بعد پفش را گرفته . میتونید هر جور خمیر را طرح بدید .

طرح که زدید میزارید توی سینی فر که کاغذ نسوز گذاشتید . و روشو میپوشونید تا دوباره یکساعت استراحت کند .
یا میتونید با الک روشو ارد پاشی کنید و با تیغ برش بزنید . و بزارید تو فر از پیش گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه . ۳۰ تا ۴۰ دقیقه .
نوش جان ☺️
4 سال پیش در تاریخ 1399/08/13 منتشر شده است.
76 بـار بازدید شده
... بیشتر