طرز تهیه حلیم برنج ساده و خوشمزه
هلیم یا حَلیم (که در عربی به آن هریسه گفته میشود از غذاهای سنتی منطقهٔ خاورمیانه است که با گوشت و گندم یا بلغور یا جو و برنج پخته میشود. حلیم انواع گوناگونی دارد که مواد اولیهشان با یکدیگر متفاوت است
این غذا معمولاً به عنوان صبحانه یا در ماه محرم یا در ماه رمضان به عنوان افطاری و سحری مصرف میشود و با دارچین، کنجد، شکر و تزئین میگردد.
#حلیم #هریسه #حلیم_برنج
این غذا معمولاً به عنوان صبحانه یا در ماه محرم یا در ماه رمضان به عنوان افطاری و سحری مصرف میشود و با دارچین، کنجد، شکر و تزئین میگردد.
#حلیم #هریسه #حلیم_برنج
همه توضیحات ...