مضرات مصرف بیش از حد گوشت قرمز

1,031 بازدید
بیشتر
Dr.Hamid Sajjad
Dr.Hamid Sajjad
محققان دانشگاه آکسفورد در مطالعه اخیرشان پس از بررسی سوابق پزشکی تقریباً نیم میلیون فرد انگلیسی، اظهار کردند مصرف گوشت یا ماکیان ...
محققان دانشگاه آکسفورد در مطالعه اخیرشان پس از بررسی سوابق پزشکی تقریباً نیم میلیون فرد انگلیسی، اظهار کردند مصرف گوشت یا ماکیان تنها سه بار در هفته می‌تواند خطر بیماری قلبی، ذات الریه و دیابت را افزایش دهد.من دکتر حمید سجاد هستم متخصص داخلی , توی این ویدیو من می خوام مضرات مصرف بیش از حد گوشت قرمز صحبت کنم. پس تا آخر  این ویدیو رو با من باشید نکات جالب و مهمی  رو می خوام بگم  که حاوی نتایج تحقیقات اخیر هست .

مطالعه جدید محققان نشون  داده افرادی که به طور منظم گوشت مصرف می‌کنند نسبت به افرادی که از مصرف فرآورده‌های دامی پرهیز می‌کنند یا کم مصرف می‌کنند، بیشتر به بیماری‌های مزمن مبتلا می‌شوند.مطالعه محققان دانشگاه آکسفورد نشان داد فردی که علاقه زیادی به مصرف گوشت داره و بیش از ۷۰ گرم گوشت (فرآوری شده یا فرآوری نشده) مصرف می‌کند نسبت به افراد همسن خود بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌هایی مزمن قرار داره، برای مثال ,این فرد ۱۵ درصد بیشتر در معرض بیماری قلبی قرار داره و احتمال ابتلا به دیابت هم در او  ۳۰ درصد بیشتر ه و ۳۱ درصد بیشتر از افراد همسن خود نیز در معرض ابتلا به ذات الریه یا عفونت ریه قرار داره .لازم به ذکره  خطر ابتلا به بیماری‌ها در افرادی که به مصرف ماکیان علاقه دارن هم وجود دارد برای اینکه  در صورت افزایش مصرف ۳۰ گرم گوشت طیور در رژیم غذایی روزانه خطر ابتلا به دیابت ۱۴ درصد افزایش پیدا میکنه. یک ساندویچ  برگر  حاوی حدود ۱۱۳ گرم گوشت گاو و یک بال مرغ حاوی حدود ۳۰ گرم گوشته. داده‌های تقریباً نیم میلیون فرد انگلیسی که در این مطالعه شرکت کرده‌اند  نشون میده افرادی که هفته‌ای سه بار یا بیشتر گوشت می‌خورند و بیشتر سیگار می‌کشند و نوشیدنی های الکلی مصرف میکنن و همینطورمقدار ناکافی میوه و سبزیجات مصرف می‌کنند، بیشتر هم در معرض چاقی دارن.


اگه تا حالا در یوتیوب منو دنبال نکردین همین حالا  دکمه سابسکرایب رو که در پایین ویدیو هست  رو کلیک کنین تا  اگه ویدیوی جدیدی منتشر کردم در جریان بروز ترین و معتبر ترین اطلاعات پزشکی قرار بگیرین

نتایج بررسی داده‌ها که در مجله "BMC Medicine" منتشر شده است، نشون می‌ده ارتباط معنا داری بین مصرف گوشت و مشکلات سلامتی وجود داره.به عنوان مثال ، هر ۷۰ گرم افزایش مصرف روزانه گوشت فرآوری نشده و گوشت قرمز منجر به افزایش ۳۱ درصدی خطر ابتلا به ذات الریه می‌شه. ارقام مربوط به ابتلا به بیماری دیورتیکولی و پلیپ روده بزرگ هم  به ترتیب ۱۹ و ۱۰ درصد هست. افزایش ۵۰ گرم گوشت قرمز در روز منجر به ۱۶ درصد افزایش خطر بیماری قلبی و ۲۱ درصد افزایش احتمال ابتلا به دیابت می‌شه.
مصرف فقط ۲۰ گرم گوشت فرآوری شده بیشتر در روز ( مانند سوسیس) ۹ درصد افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی و ۲۴ درصد خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد.محققان عقیده دارن  مصرف گوشت قرمز فرآوری نشده و گوشت فرآوری شده ممکنه  خطر بیماری قلبی را افزایش بدن  زیرا آنها منابع اصلی اسیدهای چرب اشباع  شده هستند که متعاقب اون یک جور کلسترول بد به اسم LDL  که از عوامل اصلی خطر زای قلب هست... بالا میره.


یادتون نره این ویدیو رو لایک کنید و برای دوستاتون هم بفرستین  تا اونها هم  در جریان این اطلاعات قرار بگیرن. اگر احیانا  هر سوال پزشکی داری  در قسمت کامنت همین ویدیو بنویس... خوشحال میشم جوابتو بدم.


یج اینستاگرام ایران سلامت
Instagram: dr.hamid.sajjad
سایت اصلی و انجمن های بحث و گفتگوی ایران سلامت
http://forum.iransalamat.com/

همه توضیحات ...