آشپزی:گل کلم پفکی/Crispy Cauliflower
طرز تهیه:
ابتدا در یک کاسه، آرد، آب، نمک، فلفل، پودر پیاز و زعفران را با هم مخلوط می کنیم. سپس در یک کاسه تخم مرغ ها را هم می زنیم. گل کلم را ابتدا در آرد تمپورا، سپس در تخم مرغ و در آخر در مخلوط آرد و آب می غلتانیم. پس از آن در روغن سرخ کرده و سرو می کنیم.
تعداد نفرات 4 نفر
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان پخت 10 دقیقه
کالری 473
Crispy Cauliflower
Ingredients:
300 gr half coocked cauliflower
½ cup tempura flour
2 eggs
½ cup water
1 cup wheat flour
Saffron & oil
Salt, red pepper & onion powder
Directions:
In a bowl, mix together the flour, water, salt, pepper, onion powder and saffron. Then beat eggs in a bowl. Roll cauliflower first in tempura flour, then in eggs and finally in a mixture of flour and water. Then fry and serve.
ابتدا در یک کاسه، آرد، آب، نمک، فلفل، پودر پیاز و زعفران را با هم مخلوط می کنیم. سپس در یک کاسه تخم مرغ ها را هم می زنیم. گل کلم را ابتدا در آرد تمپورا، سپس در تخم مرغ و در آخر در مخلوط آرد و آب می غلتانیم. پس از آن در روغن سرخ کرده و سرو می کنیم.
تعداد نفرات 4 نفر
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان پخت 10 دقیقه
کالری 473
Crispy Cauliflower
Ingredients:
300 gr half coocked cauliflower
½ cup tempura flour
2 eggs
½ cup water
1 cup wheat flour
Saffron & oil
Salt, red pepper & onion powder
Directions:
In a bowl, mix together the flour, water, salt, pepper, onion powder and saffron. Then beat eggs in a bowl. Roll cauliflower first in tempura flour, then in eggs and finally in a mixture of flour and water. Then fry and serve.
همه توضیحات ...