بریون اصفهان غذای ستنی شهر اصفهان
بریون یا بریونی ؟؟
میدونی
اسم غذا بریونه و اسم مغازه ای که سرو میکنه بریونی
مواد لازم 👇🏼👇🏼👇🏼
برای هر نفر ۲۰۰گرم گوشت گوسفندی سردست ران
دنبه ۵۰گرم
جگر سفید ۵۰گرم
زعفرون به مقدار لازم
ادویه ها(زردچوبه ،فلفل سیاه ،دارچین،)
گوشت با پیاز و چوب دارچین و برگ بو بذارید پخته بشه✅
از چرخ گوشت ردش کنید✅
ادویه هارو اضافه کنید و دو سه دقیقه تفت بدید✅
آب گوشت رو از صافی رد کنید و با کشک و نعناع داغ سروش کنید✅
ته ظرف نچسب یا کفکیر بریون کمی آب گوشت و دارچین بریزید و گوشت رو پهن کنید و بعد از پنج دقیقه با حرارت ملایم امادست ✅
برش گردونید روی نونی که ابگوشت ریختید✅
نوش جاان❤️
میدونی
اسم غذا بریونه و اسم مغازه ای که سرو میکنه بریونی
مواد لازم 👇🏼👇🏼👇🏼
برای هر نفر ۲۰۰گرم گوشت گوسفندی سردست ران
دنبه ۵۰گرم
جگر سفید ۵۰گرم
زعفرون به مقدار لازم
ادویه ها(زردچوبه ،فلفل سیاه ،دارچین،)
گوشت با پیاز و چوب دارچین و برگ بو بذارید پخته بشه✅
از چرخ گوشت ردش کنید✅
ادویه هارو اضافه کنید و دو سه دقیقه تفت بدید✅
آب گوشت رو از صافی رد کنید و با کشک و نعناع داغ سروش کنید✅
ته ظرف نچسب یا کفکیر بریون کمی آب گوشت و دارچین بریزید و گوشت رو پهن کنید و بعد از پنج دقیقه با حرارت ملایم امادست ✅
برش گردونید روی نونی که ابگوشت ریختید✅
نوش جاان❤️
همه توضیحات ...