غذا های لری که کمتر از ان شنیده اید
دنده کباب که در گویش محلی به آن دنه کواو میگویند، از محبوبترین غذاهای غرب ایران و زاگرس است، هر چند این غذا معمولا با نام کرمانشاه کنار هم میآید. اگر میخواهید طعم یک کباب خوشمزه را در لرستان امتحان کنید، به سراغ دنده کباب بروید. سس مخصوصی که همراه دنده کباب سرو میکنند، طعمی خاص به کباب میدهد و آن را از دنده کبابهایی که در سایر شهرها طبخ میشود، متمایز میکند.
برای تهیه دنده کباب ابتدا گوشت دنده گوسفندی را به صورت پهن و دراز جدا میکنند و در آن زمان سیخ پهن را به گوشت میزنند تا حالت خودش را حفظ کند. روی گوشت ضربه میزنند و آنها را در برای ۴ تا ۵ ساعت در یخچال میگذارند. سس کباب را از ترکیب روغن محلی، رب، زعفران و چند ادویه تهیه میکنند و موقعی که گوشت به آرامی روی ذغال میپزد بر روی آن از سس میزنند تا خوش طعم و عطر شود.
لطفاً برای حمایت از ما این صفحه را دنبال کنید و با لایک ها و نظرات مثبتتون این صفحه را همراهی کنید
---------------------------------------------------------------------------------------------
کانال تلگرام تاپ تن ما:
https://t.me/toptenema
پیج اینستاگرام تاپ تن ما:
Instagram: toptenema
---------------------------------------------------------------------------------------------
#غذالری
#غذا
#لری
#غذا_لری
#دانستنی
#تاپ10
#فکت
#جالب
#تازه
#تاپ
برای تهیه دنده کباب ابتدا گوشت دنده گوسفندی را به صورت پهن و دراز جدا میکنند و در آن زمان سیخ پهن را به گوشت میزنند تا حالت خودش را حفظ کند. روی گوشت ضربه میزنند و آنها را در برای ۴ تا ۵ ساعت در یخچال میگذارند. سس کباب را از ترکیب روغن محلی، رب، زعفران و چند ادویه تهیه میکنند و موقعی که گوشت به آرامی روی ذغال میپزد بر روی آن از سس میزنند تا خوش طعم و عطر شود.
لطفاً برای حمایت از ما این صفحه را دنبال کنید و با لایک ها و نظرات مثبتتون این صفحه را همراهی کنید
---------------------------------------------------------------------------------------------
کانال تلگرام تاپ تن ما:
https://t.me/toptenema
پیج اینستاگرام تاپ تن ما:
Instagram: toptenema
---------------------------------------------------------------------------------------------
#غذالری
#غذا
#لری
#غذا_لری
#دانستنی
#تاپ10
#فکت
#جالب
#تازه
#تاپ
همه توضیحات ...