طرز تهیه نان برنجی کرمانشاهی بسیار ترد و خوشمزه با دو طعم زعفران و هل | Nan-e Berenji Recipe

8,999 بازدید
بیشتر
FoodieMaryam
FoodieMaryam
نان برنجی یا شیرینی برنجی در واقع کوکی آرد برنج هست که در شهرهای مختلف ایران پخته میشه، مهم ترینش کرمانشاه هست اما شیراز هم نان ...
نان برنجی یا شیرینی برنجی در واقع کوکی آرد برنج هست که در شهرهای مختلف ایران پخته میشه، مهم ترینش کرمانشاه هست اما شیراز هم نان برنجی داره که آرد برنجش حریر هست و خیلیییی لطیفه  و به همون علت نان برنجی شیراز لطیف تر درمیاد(آرد برنج در شیراز از پارچه حریر رد میشه و خب خیلی آرد سبکی میشه)
من اینجا برای شما نان برنجی کرمانشاه رو تهیه کردم
درست کردن این شیرینی خیلی راحته فقط کیفیت آرد برنجتون واقعا موثره در نتیجه نهایی، اگر میخواید آرد برنج خونگی درست کنید باید خیلی با مهارت این کار رو بکنید تا آردتون خیلی لطیف باشه و درشت نباشه
من از آرد برنج آماده برند گلها استفاده کردم، اما میدونم که آرد برنج ترخینه کیفیت بهتری داره

روغن جامد هم یا اصیل باشه یا روغن صاف قنادی تا به کیفیت خوبی برسید
کره و روغن نیمه جامد نمیشه

نون برنجی هاتون رو لقمه ای و کوچولو درست کنید که با یه ضرب بشه خورد
مواد لازم:
آرد برنج ۳۰۰ گرم
روغن جامد ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پودر قند ۸۰ گرم
پودر هل نصف قاشق چای خوری
زعفران غلیظ دم کرده ۱ قاشق چای خوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
تخم خرفه یا سیاهدانه

همه توضیحات ...