طرز تهیه باسلوق مخصوص عید نوروز نکته به نکته/جواب چرا باسلوق شل میشه/چرا باسلوق طعم نشاسته میده
سلام امروز طرز تهیه باسلق گردویی رو براتون میذارم مناسب عید نوروزه و بسیار راحت میتونین تو خونه تهیه اش کنین،
برای کشدار شدن باسلق از گلوکز خوراکی استفاده کنین حتما.
این باسلوق رو به عنوان شیرینی عید دورست کنین تمام نکات رو مو به مو براتون گفتم دوستان اگر سوالی بود کامنت بذارین حتما
اگر مشکلات و سوالاتی از قبیل چرا باسلق سفت نمیشود چرا باسلوق سفت میشود چرا باسلق شل میشه چرا باسلق طعم نشاسته می دهد این فیلم رو به دقت ببینین تا تمام مشکلاتتون حل بشه
طرز تهیه شیرینی عید مرحله به مرحله رو براتون دوست داشتم بذارم امیدوارم باز هم چند مدل دیگه بذارم ،
مواد لازم
نشاسته یک لیوان
مقداری آب برای خیساندن نشاسته
یک لیوان آب برای مخلوط کردن با نشاسته
شکر یک و نیم لیوان تا دو لیوان
آب دو لیوان برای مخلوط کردن با شکر
آبلیموی تازه ۱/۲قغ
پودر ژلاتین ۳قغ سر پر
آب 1/3لیوان برای مخلوط کردن با ژلاتین
گلاب ۱/۲لیوان
وانیل ۱/۲قچ
گلوکز مایع ۶قغ سرپر
کره ۵۰گرم
پودر هل ۲قم سرپر
پودر نارگیل و مغز گردو
#باسلق
#باسلق_خانگی
#باسلق_ژلهای
برای کشدار شدن باسلق از گلوکز خوراکی استفاده کنین حتما.
این باسلوق رو به عنوان شیرینی عید دورست کنین تمام نکات رو مو به مو براتون گفتم دوستان اگر سوالی بود کامنت بذارین حتما
اگر مشکلات و سوالاتی از قبیل چرا باسلق سفت نمیشود چرا باسلوق سفت میشود چرا باسلق شل میشه چرا باسلق طعم نشاسته می دهد این فیلم رو به دقت ببینین تا تمام مشکلاتتون حل بشه
طرز تهیه شیرینی عید مرحله به مرحله رو براتون دوست داشتم بذارم امیدوارم باز هم چند مدل دیگه بذارم ،
مواد لازم
نشاسته یک لیوان
مقداری آب برای خیساندن نشاسته
یک لیوان آب برای مخلوط کردن با نشاسته
شکر یک و نیم لیوان تا دو لیوان
آب دو لیوان برای مخلوط کردن با شکر
آبلیموی تازه ۱/۲قغ
پودر ژلاتین ۳قغ سر پر
آب 1/3لیوان برای مخلوط کردن با ژلاتین
گلاب ۱/۲لیوان
وانیل ۱/۲قچ
گلوکز مایع ۶قغ سرپر
کره ۵۰گرم
پودر هل ۲قم سرپر
پودر نارگیل و مغز گردو
#باسلق
#باسلق_خانگی
#باسلق_ژلهای
همه توضیحات ...