طرز تهیه نون خامه ای در خانه-How To Make Persian Cream Puff

24,574 بازدید
بیشتر
Amoo SoSo
Amoo SoSo
آموزش درست کردن نون خامه‌ای تو خونهنان خامه‌ای یا شیرینی خامه ای  از اون دسته شیرینی‌های ایرانیه که جزء هَوس‌هایِ ب ...
آموزش درست کردن نون خامه‌ای تو خونه

نان خامه‌ای یا شیرینی خامه ای  از اون دسته شیرینی‌های ایرانیه که جزء هَوس‌هایِ بچّگی به حساب میاد،  بهتره خیلی نَریم سُراغش؛ کالریِ زیادی داره و مصرفِ زیادش اصلاً توصیه نمیشه، امّا چون درخواست‌ها  برای طرز تهیه نون خامه ای زیاد بود،دُرستش کردیم و الان محتواش رو آپلود کردم که اگر کسی خواست تو این روزا هَوسِ مُختصری تازه کنه بتونه...

1. دو لیوان آبِ سَرد رو داخِلِ قابلمه بریز و با ۴ قاشُقِ مُرّباخوری کره و ۱/۴ قاشُقِ چایخوری نمک آروم هَم بزن تا به جوش بیاد و کَره حَل بشه.
2. یک لیوان آردِ گندم رو کَم کَم اضافه و ترکیب کن تا حالتِ گُلوله‌ای پیدا نکنه.
3. خمیر رو از قابلمه بیار تو یه ظرف و تا حرارتش بالاست با همزن بزن تا به بافتِ یکدستی برسه
4. سه تا تخم‌مرغ رو دونه دونه بشکون.
5. وقتی تخم‌مُرغ با خمیر حسابی ترکیب شد؛ ۱/۳ قاشُقِ چایخوری آرد، ۱/۳ قاشُقِ چایخوری بکینگ‌پودر و ۱/۴ قاشُقِ چایخوری وانیل بریز.
6. داخلِ ظرفِ فِر، یک کاغذِ روغنی بذار و با چند قطره روغنِ مایع باز چربِش کن.
7. خمیر رو داخلِ ماسوره‌یِ آچاری (یه مُدل قیف که تو فروشگاه‌هایِ لوازمِ قنادی موجوده) بریز و بهش شکل بده.
8. حالا باید به مُدّتِ ۳۰ دقیقه تویِ دمایِ ۱۹۰ درجه‌یِ فِر بمونه تا بپزه.
9. یک بسته خامه‌یِ قنّادیِ مُنجمد رو هَم بزن تا حالتِ فومی و اصطلاحاً پوک (تو خالی و سَبُک) به خودش بگیره.
(این خامه فرقش با خامه‌‌یِ معمولی اینه که شکر، وانیل و چیزایِ دیگه داخلش داره که برای استفاده تو‌ کیک و شیرینی آمادش میکنه، بعضی سوپر مارکت‌ها و اکثر لوازم قنّادی‌ها دارن.)
10. خامه رو داخِلِ ماسوره بریز؛ زیرِ نون‌ها رو با انگشت یا چاقو سوراخ و با خامه پُر کن.
11. نوشِ جونت...❤️
.

همه توضیحات ...