طرز تهیه کباب روش | کباب روش بسیار لذیذ از گوشت گوسفند | روش | کباب روش افغانی | Rosh Kabab Recipe

9,059 بازدید
بیشتر
OMRAN'S KITCHEN
OMRAN'S KITCHEN
انواع کباب، کرایی، دوپیازه و جگر دریک لینک | Liver Kebab, Kebab  and Dopeyaze in one link: ...
انواع کباب، کرایی، دوپیازه و جگر دریک لینک | Liver Kebab, Kebab  and Dopeyaze in one link:
طرز تهیه کرایی سینه مرغ نهایت خوشمزه ...


Rosh or Rosh Kabab is one of the most tasty and delicious kebabs, which is mostly popular in the provinces of Zabul, Kandahar, Helmand, Ghazni and other provinces of Afghanistan.
This delicious kebab is mostly cooked on a wood fire, and the way of cooking is same as Pulao cooking  on the fire, they put the charcoal fire  under the pot and also on top of the covered pot
To brew this delicious kebab, there is using low heat, but with a longer time, approximately one hour or more.
Here we have used a steam boiler due to the limitation of charcoal fire  or wood fire.  



روش یا روش کباب از جمله کباب های  بسیار خوش طعم و لذیذ است که بیشتر در ولایات زابل کندهار هلمند غزنی و دیگر ولایت کشور عزیز ما  مروج است،
این کباب لذیذ را اکثراً در آتش چوب و یا قوغ می پزند و طرز دم دان آن هم مانند دم دادن برنج  روی آتش است یعنی هم در پایین دیگ آتش را قرار میدهند و هم در بالای سرپوش دیگ قوغ را اضافه می کنند.
برای دم دادن این کباب لذیذ از حرارت بسیار ضعیف ولی با مدت زمان بیشتر تقریبآ یک ساعت ویا بیشتر استفاده می کنند.
اینجا ما  بخاطر محدود بودن دیگ دان وطنی و آتش طبیعی، از دیگ بخار استفاده کرده ایم.

همه توضیحات ...