طرز تهیه کوکی لاهیجان شیرینی اصیل و سنتی گیلانی با تمام نکات مهم و حرفه ای قنادی

8,980 بازدید
بیشتر
Behnam rostami
Behnam rostami
کوکی لاهیجان به نظر من جذاب ترین سوغاتی استان گیلانه. از کلوچه بهتر ، از زیتون پرطرفدارتر! اصلا مگه میشه کسی کوکی لاهیجان رو بخو ...
کوکی لاهیجان به نظر من جذاب ترین سوغاتی استان گیلانه. از کلوچه بهتر ، از زیتون پرطرفدارتر! اصلا مگه میشه کسی کوکی لاهیجان رو بخوره و عاشقش نشه؟ من که ندیدم.
ولی تا حالا فکر کرده بودین که بشه توی خونه کوکی لاهیجان درست کرد؟ اونم دقیقا با کیفیت کوکی بازاری؟ اصلا چرا با کوکی بازاری مقایسه ش کنم؟ خیلی بهتر از تمام کوکی هایی که تا حالا خوردین.
شاید باورتون نشه ولی درست کردن کوکی خونگی اصلا کاری نداره، ولی چند تا نکته ی مهم داره که موقع درست کردنش باید رعایت کنین تا بعد از اینکه کوکی هاتون رو از توی فر درآوردین بایستید و برای خودتون کف بزنید.
لطفا ویدیو رو با دقت ببینید و به تمام نکات ساده و مهمی که گفتم دقت کنین تا یه کوکی جذاب و خوشمزه برای خودتون درست کنید.
مقدار مواد لازم برای درست کردن 17 عدد کوکی:
آرد قنادی: دو پیمانه
پودر کاکائو : دو قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
نمک: یک پینچ
روغن صاف قنادی: 75 گرم
پودر قند: 110 گرم
روغن مایع : 25 گرم
تخم مرغ: دو عدد
وانیل: نصف قاشق چایخوری
شیر: یک چهارم لیوان فرانسوی
گردو: 80 گرم
کشمش پلویی: 80 گرم
به نظر من گردو ها رو جوری خرد کنین که زیر دندون بیان، و یه نکته ی مهم اینکه کشمش پلویی رو بعد از اینکه شستین کاملا خشک کنین تا هیچ آبی نداشته باشه.
حتما نظرتون رو درباره کوکی لاهیجان برام بنویسید و اگه سوالی داشتین هم توی کامنت بپرسین تا بهش جواب بدم.
حالا شما کوکی لاهیجان رو بیشتر دوست دارین یا کلوچه ی فومن رو؟

همه توضیحات ...