طرز تهیه شیرینی نخودچی محبوبترین شیرینی نوروزی،آموزش شیرینی عید نوروز،Persian Chickpea Cookies

Ashpazi Masoumeh
Ashpazi Masoumeh
طرز تهیه شیرینی نخودچی محبوبترین شیرینی نوروزی،آموزش شیرینی عید نوروز،Persian Chickpea Cookiesسلام دوستان عزیزم امیدوارم هر ...
طرز تهیه شیرینی نخودچی محبوبترین شیرینی نوروزی،آموزش شیرینی عید نوروز،Persian Chickpea Cookies
سلام دوستان عزیزم امیدوارم هر کجا که هستید حالتون عالی باشه
پیشاپیش نوروز بر همه شما عزیزان مبارک🌺🌺🌺
با آموزش شیرینی نخودچی،محبوبترین شیرینی نوروزی در خدمتتون هستم بدون شک میتونم بگم این دستور،بهترین دستور تهیه این شیرینی هست طعمش فوق العاده عالی میشه و بافتش به قدری لطیف هست که تو دهان آب میشه فقط چند تا نکته داره که اگر رعایت کنید نتیجه کارتون یه شیرینی نخودچی بینظیر میشه

مواد لازم :
آرد نخود : ۵۰۰ گرم
آرد سفید قنادی : ۳ قاشق غذاخوری
روغن قنادی : ۲۵۰ گرم
پودر قند : ۲۵۰ گرم
پودر هل : یک قاشق چای خوری
زعفران دمکرده غلیظ برای تزیین

✅من از آرد نخود دو آتیشه استفاده کردم فرقش با آرد نخود معمولی اینه که بعد از پخت، شیرینی نخودچی تردتر میشه

✅از کره یا روغن مایع یا روغن نیمه جامد استفاده نکنید چون روی کیفیت شیرینی نخودچی تاثیر داره و در نهایت شیرینی خوبی نمیشه و ماندگاری نداره

✅به جای پودر قند از پودر شکر هم میتونید استفاده کنید

✅من خمیر رو به ذخامت ۱۵ میلی متر باز کردم

✅دمای پخت برای فرهای گازی ۱۵۰ درجه به مدت نیم ساعت
فرهای برقی ۱۳۰ درجه
توستر ۱۳۰ درجه المنت بالا و پایین روشن با فن روشن
با توجه به اینکه دمای فرها متفاوته این مدت تقریبی هست پس مراقب باشید که شیرینی ها نسوزن نکته مهم اینه که موقع پخت، شیرینی ها اصلا نباید تغییر رنگ بدن

✅بعد از پخت اجازه بدید شیرینی ها خنک بشن و حداقل تا ۳ ساعت به اونها دست نزنید چون جای انگشتاتون روی شیرینی ها میفته و خرد میشن

امیدوارم درست کنید و در کنار عزیزانتون از طعم بینظیرش لذت ببرید.

خوشحال میشم ویدئو رو لایک کنید سیو کنید و برای دوستانتون هم بفرستید.اگر با این دستور،شیرینی نخودچی درست کردید نظراتتون رو در مورد این آموزش برام کامنت بنویسید اگر هم تابحال کانالم رو سابسکرایب نکردید برای دیدن آموزش های بیشتر کانال آشپزی من رو سابسکرایب کنید سپاسگزارم

Hello dear friends, I hope you are fine wherever you are
Happy Nowruz to all of you dear ones
.I am at your service by teaching you chickpea sweets, the most popular Nowruz sweets. Without a doubt, I can say that this recipe is the best recipe for preparing this sweet. Its taste is extremely excellent and its texture is so delicate that it melts in your mouth. The cartoon becomes a unique pea cake

ingredients :
Chickpea flour: 500 grams
White pastry flour: 3 tablespoons
Confectionery oil: 250 grams
Powdered sugar: 250 grams
Cardamom powder: a teaspoon
Concentrated steamed saffron for decoration

✅ I used Do Atisheh Chickpea Flour. The difference with ordinary chickpea flour is that after cooking, the chickpea pastry becomes crispier.

✅Do not use butter or liquid oil or semi-solid oil because it affects the quality of chickpea sweets and in the end it is not a good sweet and does not have a shelf life.

✅ Instead of powdered sugar, you can also use powdered sugar

✅ I opened the dough to a reserve of 15 mm

✅ Baking temperature for gas ovens 150 degrees for half an hour
130 degree electric ovens
Toaster 130 degrees, high and low element with lighted fan
Since the temperature of the ovens is different, this time is approximate, so be careful not to burn the sweets. The important point is that when baking, the sweets should not change body color at all.

✅After baking, let the sweets cool and do not touch them for at least 3 hours because your fingers will fall on the sweets and they will be crushed.

I hope you make it and enjoy its unique taste with your loved ones.

I will be happy to like the video, save it and send it to your friends .If you made chickpea sweets with this recipe, write me your comments about this tutorial. If you have not subscribed to my channel yet, subscribe to my cooking channel to see more tutorials. Thank you.

#شیرینی_نخودچی
#شیرینی_نخودی
#شیرینی_عید_نوروز

همه توضیحات ...