jello cookies - بیسکویت ژله ای با پودر ژله انار و هندوانه مناسب شب یلدا

chef tayebeh
chef tayebeh
music credit: shabe bolande yalda by shahram zandi ...
music credit: shabe bolande yalda by shahram zandi
#بیسکویت_ژله با پودر ژله های با طعمهای مختلف، اینبار با انار و هندوانه

کره 80 گرم
پودر شکر 3 ق غ
پودر ژله 1 بسته
وانیل نصف ق چ
زرده تخم مرغ 1 عدد
آرد 1 لیوان
بیکینگ پودر نصف ق چ
فر رو روشن کرده و روی 180 درجه سانتیگراد قرار میدیم.
پودر شکر و پودر ژله رو توی غذاساز ریخته و دستگاه رو روشن میکنیم تا آسیاب بشن.
کره نرم شده و زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و چند پالس میزنیم.
آرد و بیکینگ پودر رو اضافه کرده و باز چند پالس میزنیم به اندازه ای که تقریبا مخلوط شن.
بعد مواد رو روی یه کاغذ روغنی یا تخته کار ریخته و دو سه بار با نوک انگشتان ورزش میدیم تا خمیر یکنواختی بدست بیاد.
از این خمیر 14 تا گلوله یک اندازه درست میکنیم. (البته تعدادش دست خودتونه میتونید بیسکویت های بزرگ تر یا کوچکتری درست کنید.)
توپک ها رو روی کاغذ روغنی در سینی میچینیم.
به دلخواه میتونید یک بسته دیگه پودر ژله رو توی یه کاسه بزیرید و توپک ها رو توی پودر ژله بغلتونید. این مرحله اختیاریه. فقط چون پودر ژله با مارک های ایرانی دانه درشت هستند بهتره پودر ژله رو اول قدری آسیاب کنید.
با کف دست کمی روی توپک ها فشار وارد کنید تا قدری پهن بشن.
این رسپی رو میتونید با انواع ژله ها درست کنید. کافیه از یک بسته پودر ژله با طعم دلخواه استفاده کنید. منتها برای شب یلدا مناسب تر هست اگر از پودر ژله انار و پودر ژله هندوانه استفاده کنیم. برای بیسکویت هندوانه میتونید توپک ها رو درون پودر ژله لیمو یا نعناع بغلتونید که دور تا دور بیسکویت ها کمی سبزرنگ بشه.
سینی رو به مدت 10 دقیقه درون فر قرار میدیم.
بیسکویت ها درون فر کمی پف میکنند و ترک میخورند. اون بیسکویت هایی که پوشش لیمویی داشتند دورشون کمی سبز رنگه و درونشون صورتی رنگ.
زمان پخت بستگی به شرایط فر و سایز بیسکویت ها داره اما معمولا همون ده دقیقه کفایت میکنه. بهتره کنار فر بایستید و چکشون کنید.
بیسکویت ها رو میتونید در ظرف در بسته خارج از یخچال تا چند روز نگهداری کنید.
ولی توصیه میکنم تازه مصرف بشن.
این بیسکویت ها چون با پودر ژله درست میشن طعم و عطر میوه ای خوبی دارند. بیسکویت اناری عطر و طعم انار داره و بیسکویت هندونه ای عطر و طعم هندونه. مناسب و متناسب برای شب یلدا.
http://www.cheftayebeh.com/2017/12/bl...

همه توضیحات ...