آبگوشت قهوه خانه ای اصل با تمام رازها ، اصیل ترین آبگوشت سنتی ایرانی
پدربزرگم 40 سال پیش میگفت یه روزی میرسه که انقد همه چی گرون میشه که به آبگوشت باید بگیم آقای آبگوشت ، فکر کنم اون روز همین الان باشه 🤐🤐
راستی میدونین تفاوت دیزی و آبگوشت چیه ؟! توی اصل قضیه هیچ تفاوتی با هم ندارن و جفتشون یک شکل درست میشن ، ولی دیزی به صورت تک نفره درست میشه و برای هر نفر مقدار مشخصی از ترکیبات رو داخل ظرف معمولا سنگی میپزن ، به همین خاطر برای پخت دیزی از مواد بیشتری استفاده میشه . در واقع اعیونی تر حساب میشه ! اما آبگوشت چون به صورت کلی پخته میشه مواد کمتری هم برای پختش نیاز هست !
#آموزش_آشپزی
#دیزی
#elnaztasty
#آبگوشت
امروز میخوام براتون آموزش یه آبگوشت اصیل رو بزارم که عطر و طعمش دقیقا شماره یاد دیزی قهوه خونه ای میندازه ! آبگوشت به دلیل نوع پخت و مدت زمان زیاد پختش با یه تغییر کوچیک توی ترکیب موادش طعمش تغییر زیادی میکنه ، ولی با این رسپی تقریبا میشه گفت که دیزی تون هیچ کم و کسری نخواهد داشت !
موادی که برای تهیه این آبگوشت نیاز داریم :
گوشت گوسفندی استخوان دار 700 گرم
دنبه به میزان دلخواه
لوبیا سفید 80 گرم
نخود 40 گرم
سیر 2 حبه
پیاز متوسط 1 عدد
پرک لیمو عمانی 1 قاشق غذاخوری یا 2 عدد لیمو عمانی سوراخ شده
گوجه نسبتا درشت 2 عدد
سیب زمینی 3 عدد متوسط
رب 1 قاشق چایخوری
زرد چوبه 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری
نمک 2 قاشق چایخوری
این میزان مواد برای 4 الی 5 نفر هست
1️⃣تو مرحله اول گوشت گوسفندی همراه با استخون، کمی دنبه، لوبیا سفید و نخود که از شب قبل خیس کردیم، سیر، 1 عدد پیاز چهار قاچ شده، 2 عدد گوجه چهارقاچ شده و 1 قاشق چایخوری رب و 1 قاشق غذا خوری پرک لیمو عمانی رو میریزیم داخل قابلمه
📍اگه پرک لیمو عمانی نداشتیم میتونیم از 2 عدد لیمو عمانی سوراخ شده استفاده کنیم
2️⃣و به موادمون زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین رو هم اضافه میکنیم و در نهایت آب میریزیم جوری که روی آب روی مواد رو بگیره و میذاریم حداقل 2.5 ساعت با شعله کم بپزه
📍دارچین رو اصلا حذف نکنین که عطر و طعم خوبی به آبگوشت میده
📍نمک رو تو این مرحله اضافه نکنین چون گوشت رو سفت و دیرپز میکنه
3️⃣بعد از 2.5 ساعت که آبگوشت پخت ، 3 عدد سیب زمینی که خوب شستیم رو با پوست میندازیم داخل آبگوشت و نمک رو هم بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم آبگوشت مون 1.5 ساعت دیگه هم بپزه و جا بیفته
📍اگه دیدین آب آبگوشت خیلی کم شده میتونین کمی آب اضافه کنین
نوش جان
راستی میدونین تفاوت دیزی و آبگوشت چیه ؟! توی اصل قضیه هیچ تفاوتی با هم ندارن و جفتشون یک شکل درست میشن ، ولی دیزی به صورت تک نفره درست میشه و برای هر نفر مقدار مشخصی از ترکیبات رو داخل ظرف معمولا سنگی میپزن ، به همین خاطر برای پخت دیزی از مواد بیشتری استفاده میشه . در واقع اعیونی تر حساب میشه ! اما آبگوشت چون به صورت کلی پخته میشه مواد کمتری هم برای پختش نیاز هست !
#آموزش_آشپزی
#دیزی
#elnaztasty
#آبگوشت
امروز میخوام براتون آموزش یه آبگوشت اصیل رو بزارم که عطر و طعمش دقیقا شماره یاد دیزی قهوه خونه ای میندازه ! آبگوشت به دلیل نوع پخت و مدت زمان زیاد پختش با یه تغییر کوچیک توی ترکیب موادش طعمش تغییر زیادی میکنه ، ولی با این رسپی تقریبا میشه گفت که دیزی تون هیچ کم و کسری نخواهد داشت !
موادی که برای تهیه این آبگوشت نیاز داریم :
گوشت گوسفندی استخوان دار 700 گرم
دنبه به میزان دلخواه
لوبیا سفید 80 گرم
نخود 40 گرم
سیر 2 حبه
پیاز متوسط 1 عدد
پرک لیمو عمانی 1 قاشق غذاخوری یا 2 عدد لیمو عمانی سوراخ شده
گوجه نسبتا درشت 2 عدد
سیب زمینی 3 عدد متوسط
رب 1 قاشق چایخوری
زرد چوبه 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری
نمک 2 قاشق چایخوری
این میزان مواد برای 4 الی 5 نفر هست
1️⃣تو مرحله اول گوشت گوسفندی همراه با استخون، کمی دنبه، لوبیا سفید و نخود که از شب قبل خیس کردیم، سیر، 1 عدد پیاز چهار قاچ شده، 2 عدد گوجه چهارقاچ شده و 1 قاشق چایخوری رب و 1 قاشق غذا خوری پرک لیمو عمانی رو میریزیم داخل قابلمه
📍اگه پرک لیمو عمانی نداشتیم میتونیم از 2 عدد لیمو عمانی سوراخ شده استفاده کنیم
2️⃣و به موادمون زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین رو هم اضافه میکنیم و در نهایت آب میریزیم جوری که روی آب روی مواد رو بگیره و میذاریم حداقل 2.5 ساعت با شعله کم بپزه
📍دارچین رو اصلا حذف نکنین که عطر و طعم خوبی به آبگوشت میده
📍نمک رو تو این مرحله اضافه نکنین چون گوشت رو سفت و دیرپز میکنه
3️⃣بعد از 2.5 ساعت که آبگوشت پخت ، 3 عدد سیب زمینی که خوب شستیم رو با پوست میندازیم داخل آبگوشت و نمک رو هم بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم آبگوشت مون 1.5 ساعت دیگه هم بپزه و جا بیفته
📍اگه دیدین آب آبگوشت خیلی کم شده میتونین کمی آب اضافه کنین
نوش جان
همه توضیحات ...