آبگوشت قهوه خانه ای اصل با تمام رازها ، اصیل ترین آبگوشت سنتی ایرانی

58,098 بازدید
بیشتر
Elnaz Tasty Homemades
Elnaz Tasty Homemades
پدربزرگم 40 سال پیش میگفت یه روزی میرسه که انقد همه چی گرون میشه که به آبگوشت باید بگیم آقای آبگوشت ، فکر کنم اون روز همین الان ...
پدربزرگم 40 سال پیش میگفت یه روزی میرسه که انقد همه چی گرون میشه که به آبگوشت باید بگیم آقای آبگوشت ، فکر کنم اون روز همین الان باشه 🤐🤐
راستی میدونین تفاوت دیزی و آبگوشت چیه ؟! توی اصل قضیه هیچ تفاوتی با هم ندارن و جفتشون یک شکل درست میشن ، ولی دیزی به صورت تک نفره درست میشه و برای هر نفر مقدار مشخصی از ترکیبات رو داخل ظرف معمولا سنگی میپزن ، به همین خاطر برای پخت دیزی از مواد بیشتری استفاده میشه . در واقع اعیونی تر حساب میشه ! اما آبگوشت چون به صورت کلی پخته میشه مواد کمتری هم برای پختش نیاز هست !
#آموزش_آشپزی
#دیزی
#elnaztasty
#آبگوشت
امروز میخوام براتون آموزش یه آبگوشت اصیل رو بزارم که عطر و طعمش دقیقا شماره یاد دیزی قهوه خونه ای میندازه ! آبگوشت به دلیل نوع پخت و مدت زمان زیاد پختش با یه تغییر کوچیک توی ترکیب موادش طعمش تغییر زیادی میکنه ، ولی با این رسپی تقریبا میشه گفت که دیزی تون هیچ کم و کسری نخواهد داشت !
موادی که برای تهیه این آبگوشت نیاز داریم :  
گوشت گوسفندی استخوان دار 700 گرم
دنبه به میزان دلخواه
لوبیا سفید 80 گرم
نخود 40 گرم
سیر 2 حبه
پیاز متوسط 1 عدد
پرک لیمو عمانی 1 قاشق غذاخوری یا 2 عدد لیمو عمانی سوراخ شده
گوجه نسبتا درشت 2 عدد
سیب زمینی 3 عدد متوسط
رب 1 قاشق چایخوری
زرد چوبه 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
دارچین نصف قاشق چایخوری
نمک 2 قاشق چایخوری

این میزان مواد برای 4 الی 5 نفر هست  


1️⃣تو مرحله اول گوشت گوسفندی همراه با استخون، کمی دنبه، لوبیا سفید و نخود که از شب قبل خیس کردیم، سیر، 1 عدد پیاز چهار قاچ شده، 2 عدد گوجه چهارقاچ شده و 1 قاشق چایخوری رب و 1 قاشق غذا خوری پرک لیمو عمانی  رو میریزیم داخل قابلمه
📍اگه پرک لیمو عمانی نداشتیم میتونیم از 2 عدد لیمو عمانی سوراخ شده استفاده کنیم
2️⃣و به موادمون زردچوبه، فلفل سیاه و دارچین رو هم اضافه میکنیم و در نهایت آب میریزیم جوری که روی آب روی مواد رو بگیره و میذاریم حداقل 2.5 ساعت با شعله کم بپزه
📍دارچین رو اصلا حذف نکنین که عطر و طعم خوبی به آبگوشت میده
📍نمک رو تو این مرحله اضافه نکنین چون گوشت رو سفت و دیرپز میکنه
3️⃣بعد از 2.5 ساعت که آبگوشت پخت ، 3 عدد سیب زمینی که خوب شستیم رو با پوست میندازیم داخل آبگوشت و نمک رو هم بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم آبگوشت مون 1.5  ساعت دیگه هم بپزه و جا بیفته
📍اگه دیدین آب آبگوشت خیلی کم شده میتونین کمی آب اضافه کنین

نوش جان

همه توضیحات ...