قورمه سبزی اصیل ایرانی و رستورانی/ راز خوشمزه شدن قرمه سبزی كه آشپزها هيچوقت به شما ياد نميدن

آشپزی با مادر جون لیلا
آشپزی با مادر جون لیلا
این آموزش قورمه سبزی مخصوص و ویژه رستورانی  حاصل سالها تجربه در خصوص انتخاب و ترکیب و میزان سبزی قورمه نحوه و مقدار سرخ شدن ...
این آموزش قورمه سبزی مخصوص و ویژه رستورانی  حاصل سالها تجربه در خصوص انتخاب و ترکیب و میزان سبزی قورمه نحوه و مقدار سرخ شدن سبزی های تازه و خشک همچنین نحوه انتخاب لوبیا و اماده سازی آن است.
شما با دنبال کردن این دستور دیگر نیاز به ریسک کردن در حین پخت قورمه سبزی نخواهید داشت و با خیال راحت به یک قورمه سبزی بی نظیر و رستورانی دست پیدا میکنید.
این دستور قورمه سبزی شامل راز و رمز های سرآشپز های رستوران های معروف است که معمولا به کسی نمیگویند.

چنانچه برای مجالس و مهمانیها و سفره های افطار در نظر دارید قورمه سبزی رستورانی را خودتان در منزل درست کنید هرگونه سوال را پاسخگو میباشم


دوستان گلم  عزیزان همراه من .
من به ۳ نکته ی کلیدی برای تهیه قورمه سبزی رستورانی اشاره کردم
اون ۳ نکته ی کلیدی و برام کامنت کنید .

اگر میخواهید یک قورمه سبزی عالی درست کنید انتخاب تهیه و به عمل اوری سبزی قورمه بسیار مهم میباشد حتما اموزش طرز تهیه سبزی قورمه را در کانال ما دنبال کنید.


_مواد مورد نیاز برای تهیه خورشت قورمه سبزی :
پیاز سفید متوسط ۲عدد
گوشت قرمز  ۸۰۰ گرم گوسفندی یا ۴۰۰ گرم گوساله بی استخوان
_شنبلیله ۲قاشق سوپخوری
_گشنیز خشک یک قاشق سوپخوری
_لوبیا قرمز یک و نیم لیوان فرانسوی یا میتوانید از لوبیا چیتی استفاده کنید
_آبغوره نصف استکان
_لیموامانی 4 عدد
ادویه ها :
_زردچوبه  به میزان لازم
_فلفل سیاه در صورت تمایل
_سس فلفل چیلی ۳_۲ قاشق غذاخوری
_نمک به میزان لازم

_سبزی قورمه ۲۵۰_۳۰۰ گرم (سرخ شده )
🥗سبزی قورمه شامل
تره
جعفری
گشنیز
اسفناج
می‌باشد
_برای هر یک کیلو سبزی قورمه تره و جعفری ۶۰۰ گرم و گشنیز و اسفناج ۴۰۰ گرم تهیه شود
برای لعاب دار شدن قورمه تره و جعفری را بیشتر در نظر میگیریم
_از سبزی جات خشک مانند شنبلیله خشک در ۲ مرحله برای خورشت استفاده میکنیم که در آموزش به آن اشاره شده.

همه توضیحات ...