Persian Baslogh | Baslogh | باسلوق خانگی (روش خانم امیری) | باسلوق گردویی | باسلوق رولی | باسلوق

Ashpazi.890m
Ashpazi.890m
Persian Baslogh  |  Baslogh  |  باسلوق خانگی (روش خانم امیری)  |  باسلوق گردویی  |  باسل ...
Persian Baslogh  |  Baslogh  |  باسلوق خانگی (روش خانم امیری)  |  باسلوق گردویی  |  باسلوق رولی  |   باسلوق  
باسلوق ساده مغزدار
باسلوق نارگیلی
باسلوق لقمه ای
باسلوق گردویی
Baslogh Recipe
Persian Traditional Pastry

Subscribe To Ashpazi890m Channel Here: ⬇ ⬇ ⬇
https://www.seevid.ir/api/yid/Ashpazi890m...

Subscribe To Ashpazi890m Channel on Instagram: ⬇ ⬇ ⬇
Instagram: channel

Subscribe To Ashpazi890m Channel on Pinterest: ⬇ ⬇ ⬇
Pinterest: pins

▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ

Persian Baslogh  |  Baslogh  |  باسلوق خانگی (روش خانم امیری)  |  باسلوق گردویی  |  باسلوق رولی  |   باسلوق

باسلق نارگیلی با مغز گردو
مواد لازم برای ۴ نفر
شکر ۲۰۰ گرم
آب سرد ۲ لیوان
گلاب نصف فنجان
مغز گردو ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل ۱۰۰ گرم
نشاسته گل ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:
برای تهیه باسلوق ابتدا آب سرد را داخل یک قابلمه مناسب بریزید سپس نشاسته را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا نشاسته گلوله نشود. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم زدن را ادامه بدهید تا نشاسته به طور کامل در آب سرد حل شود.
برای هم زدن نشاسته حتما از کفگیر یا قاشق چوبی استفاده کنید و اگر نشاسته گلوله شد حتما با قاشق روی آن بزنید تا باز شود و هیچ گلوله نشاسته ای داخل آب نماند. پس از اینکه نشاسته به طور کامل در آب حل شد شکر را اضافه کنید.
شکر را باید کم کم به آب اضافه کنید و هم بزنید تا به طور کامل در آب حل شود. پس از اینکه شکر به طور کامل در آب حل شد روغن مایع را به همراه گلاب به قابلمه اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا باسلوق حالت خمیر به خود بگیرد.
پس از اینکه باسلوق حالت خمیری گرفت قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا باسلوق سرد شود. پس از اینکه باسلوق سرد شد آنرا به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا خودش را به طور کامل بگیرد و سفت شود.
پس از گذشت یک ساعت باسلوق را از یخچال خارج کنید سپس دست هایتان را با روغن چرب کنید و باسلوق را کمی ورز دهید. در پایان باسلوق را به شکل یک استوانه شکل دهید و برش بزنید و در پودر نارگیل غلت دهید سپس با مغز گردو تزیین و سرو کنید.

▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ

Persian Baslogh  |  Baslogh  |  باسلوق خانگی (روش خانم امیری)  |  باسلوق گردویی  |  باسلوق رولی  |   باسلوق
باسلق نارگیلی به همراه پودر ژلاتین
توی این دستور برای سفت شدن باسلوق از پودر ژلاتین استفاده کردیم که بهش باسلوق ژله ای گفته میشه. اما بعضی ها هم هستن که دوست دارن باسلوقشون نرم و بدون ژلاتین باشه. انتخاب این مورد به خودتون بستگی داره.

مواد لازم
نشاسته 1 پیمانه
شکر 2 پیمانه
گلاب 1/2 پیمانه
پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری
آب 3 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
پودر نارگیل و مغز گردو به مقدار لازم
کره 1 قاشق غذاخوری

مرحله اول:
ابتدا نشاسته را با یک پیمانه آب سرد در یک کاسه ی متوسط حل کنید. مطمئن شوید که نشاسته در آب گلوله نشده باشد. میتوانید از یک صافی کمک بگیرید تا گلوله های نشاسته را جدا کرده و حل کنید.
هم چنین اگر از پودر نشاسته استفاده کنید، با مشکل گلوله شدن آن مواجه نخواهید شد.

مرحله دوم:
یک قابلمه ی نچسب بردارید و یک پیمانه آب را به همراه دو پیمانه شکر در آن بریزید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شده و شکر بهتر در آب حل شود.

مرحله سوم:
وقتی شکر در آب حل شد، مخلوط آب و نشاسته را در قابلمه بریزید و با هم ترکیب کنید. به طور مداوم به هم زدن ادامه دهید تا نشاسته ته نگیرد و به خوبی پخته شود.

مرحله چهارم:
در این مرحله از تهیه باسلوق باید به روش بن ماری، پودر ژلاتین را در آب جوش حل کنید. برای این کار باید روی بخار کتری، یک کاسه نشکن بگذارید و پودر ژلاتین را به همراه یک چهارم پیمانه آب در آن بریزید. در صورت نیاز میتوانید کمی آب اضافه کنید تا پودر ژلاتین به طور کامل حل شود.

مرحله پنجم:
هنگامی که پودر ژلاتین به طور کامل حل شد، آن را به مخلوط نشاسته و شکر اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. راحت الحلقوم شما باید پس از نیم ساعت غلظتی مشابه با عکس زیر داشته باشد.

مرحله ششم:
پس از گذشت حدودا نیم ساعت باید گلاب و وانیل را اضافه کنید. ممکن است دوباره مایع نشاسته شما کمی رقیق شود. اما آن قدر به هم زدن ادامه دهید که غلظت آن پس از یک ساعت مانند عکس زیر شود.

مرحله هفتم:
بعد از این که یک ساعت و ربع از زمان حرارت دیدن نشاسته گذشت، کره را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا حدی که باسلوق به راحتی از قابلمه جدا شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله آخر:
مایع را باید به مدت حدودا سه ساعت در یخچال بگذارید تا به خوبی سفت شود. اما قبل از آن، برای شکل دادن به باسلوق چهار راه دارید:
– باسلوق گرم را میتوانید به کمک دست یا قاشق شکل داده و در پودر نارگیل بغلتانید. یک مغز گردو را نصف کرده و روی آن قرار دهید.
– هم چنین میتوانید از قالب های متنوع استفاده کنید. داخل قالب ها را مغز گردو بگذارید و به پودر نارگیل آغشته کنید. سپس باسلوق گرم را در آن ها بریزید و در یخچال بگذارید.
– در یک کاسه پودر نارگیل بریزید. سپس درون پودر نارگیل یک حفره به اندازه ی یک باسلوق ایجاد کنید. یک گردو در انتهای حفره قرار دهید و بعد مایع باسلوق را در آن بریزید و روی آن را با پودر نارگیل بپوشانید. این کار را برای تمام مایع ادامه دهید. سپس کاسه را در یخچال بگذارید. وقتی باسلوق سرد شد و شکل گرفت، میتوانید آن را بردارید.

نکات کلیدی تهیه باسلوق خانگی
– باسلوق فقط تا هنگامی که گرم باشد، قابل شکل دادن است. پس در مرحله ی آخر باید سرعت عمل داشته باشید.
– برای شفاف تر شدن باسلوق میتوانید کمتر از نصف قاشق چایخوری جوهر لیمو به مواد اولیه اضافه کنید.

🌟 نوش جان - Bon apetit 🌟
#باسلوق_ژله ای
#FruityBaslogh
#JellyBaslogh

همه توضیحات ...