اگرعدس و پیاز در خانه دارید، این غذای خوشمزه را درست کنید - دالی بورا - یک جایگزین خوشمزه برای گوشت
طرز تهیه دالی بورا - عدس سرخ شده - وگان
مواد لازم
عدس قرمز 200 گرم
پیاز 1 عدد
جعفری 10 گرم
نمک، پاپریکا، فلفل، زردچوبه
روغن ، برای سرخ کردن
ماست یا سس فلفل شیرین برای غوطه وری (اختیاری)
روش
عدس را حداقل 1 ساعت قبل از استفاده در آب خیس کنید
آنها را خوب بشویید تا آب شفاف شود
آب اضافی عدس را خالی کرده و در مخلوط کن هم بزنید تا یکدست شود
اگر بافت ترد دوست دارید، عدس ها را خیلی ریز نزنید
با پیاز و سایر مواد هم بزنید
روغن را به یک تابه عمیق اضافه کنید، سپس آن را روی حرارت متوسط قرار دهید
قاشق غذاخوری از مخلوط عدس را به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا طلایی و داخل آن پف کند.
اگر دوست دارید با ماست یا سس فلفل شیرین میل کنید
نوش جان
#دالیبورا #دالی_بورا #وگان #غذاهای گیاهی #وگان دستور #عدس #عدس_قرمز #غذا#سالم ##دال
#dalibora #dali_bora #myfoodpersian
My Food Persian
مواد لازم
عدس قرمز 200 گرم
پیاز 1 عدد
جعفری 10 گرم
نمک، پاپریکا، فلفل، زردچوبه
روغن ، برای سرخ کردن
ماست یا سس فلفل شیرین برای غوطه وری (اختیاری)
روش
عدس را حداقل 1 ساعت قبل از استفاده در آب خیس کنید
آنها را خوب بشویید تا آب شفاف شود
آب اضافی عدس را خالی کرده و در مخلوط کن هم بزنید تا یکدست شود
اگر بافت ترد دوست دارید، عدس ها را خیلی ریز نزنید
با پیاز و سایر مواد هم بزنید
روغن را به یک تابه عمیق اضافه کنید، سپس آن را روی حرارت متوسط قرار دهید
قاشق غذاخوری از مخلوط عدس را به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا طلایی و داخل آن پف کند.
اگر دوست دارید با ماست یا سس فلفل شیرین میل کنید
نوش جان
#دالیبورا #دالی_بورا #وگان #غذاهای گیاهی #وگان دستور #عدس #عدس_قرمز #غذا#سالم ##دال
#dalibora #dali_bora #myfoodpersian
My Food Persian
همه توضیحات ...