طرز تهیه نان جو پرک با زیره ، نرم و خوشمزه | Oatmeal Bread

Persian Food
Persian Food
آموزش درست کردن نان جو پرک خانگی با زیره، نرم و خوشمزه ...
آموزش درست کردن نان جو پرک خانگی با زیره، نرم و خوشمزه @PersianFood

🟠🟡🟢🔵🟣🟤⚪🔴🟠🟡🟢🔵🟣🟤⚪

تو این کانال آموزش انواع نان ها، غذاهای ایرانی و افغانی، شیرینی ها و بستنی ها رو می تونی پیدا کنی. برای  تماشای ویدیو های بیشتر، لطفا کانال رو سابسکرایب کن و زنگوله  🔔 رو روی گزینه ی همه ی موارد (All) بزن تا از ویدیو های جدید مطلع بشی!
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🔴https://www.seevid.ir/api/yid/PersianFood...

لطفا اگر این ویدیو رو پسندیدی، لایک رو بزن👍

🟢برای ارتباط با من صفحه ی اینستاگرام پرشین فود رو دنبال کن!
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://www.instagram.com/persianfo0d...

🟣صفحه فیسبوکم رو هم با این لینک می تونی دنبال کنی!
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Facebook: Persian-Food-111074057407387


In this channel, you can find all kinds of bread, Iranian and Afghani dishes, sweets
and ice creams.

 To watch more videos, please subscribe to
the channel and press the 🔔 bell on the All option to be notified of new videos!

👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
🔴  https://www.seevid.ir/api/yid/PersianFood...

If you like this video, please give a  like

🟥🟧🟨🟩🟦🟪🟫⬜🟥🟧🟨🟩🟦🟪🟫⬜

مواد لازم
آرد جو پرک  ۵۰۰ گرم
خمیر مایه  ۲۵ گرم
شیر خشک  ۳ قاشق غذاخوری
نمک  ½ قاشق غذاخوری
شکر  ۱ قاشق غذاخوری
روغن  ۲ قاشق غذاخوری
آب  به مقدار لازم
زیره و سیاه دانه به مقدار دلخواه

فر را ۱۵ دقیقه قبل با درجه ۲۵۰ سانتیگراد گرم می‌کنیم.
مدت پخت ۱۰ دقیقه

همه توضیحات ...