اسلایس شکلات و بادام

36 بازدید
بیشتر
cookingostadcom
cookingostadcom
آموزش اسلایس شکلات و باداممواد لازم:کره یخچالی 75 گرم-تخم مرغ 1عدد-پودرقند 75 گرم-شیر 23 گرم-پودر بادام 100 گرم-آرد 200 ...
آموزش اسلایس شکلات و بادام
مواد لازم:
کره یخچالی 75 گرم-تخم مرغ 1عدد-پودرقند 75 گرم-شیر 23 گرم-پودر بادام 100 گرم-آرد 200 گرم-نمک و وانیل کمی-
مواد میانی:
شکر 100 گرم-آرد 10 گرم-نشاسته ذرت 10 گرم-پودر ژلاتین 15 گرم-آب سرد 30 گرم- خامه صبحانه 50 گرم-شیر سرد 125 گرم
طرزتهیه:
قالب 20*30 را آلومینیوم بیاندازید.لبه دار باشد.داخل غذاساز پودرقند و نمک و وانیل و آرد و کره تکه تکه شده بریزید و روشن کنید تا حالت شنی شود.پودر بادام را اضافه کرده. سپس تخم مرغ و شیر را اضافه کنید.خمیر که جمع شد، دستگاه را خاموش کنید.خمیر را از دستگاه خارج و  داخل سینی باز کنید و با وردنه صاف کنید. در صورتی که خمیر به وردنه بچسبد وردنه را آردی کنید. در پایان چنگال بزنید و در فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه طبقه وسط قرار دهید..ژلاتین را به همراه آب سرد بن ماری کنید.شیر و شکر و نشاسته ذرت و آرد را با هم مخلوط و روی حرارت قرار دهید.تا مانند فرنی غلیظ شود از روی حرارت برداشته.سپس ژلاتین باز شده را به آن اضافه کنید.سپس وانیل و خامه را به ان اضافه کنید .اسلایس را از فر خارج کردید و کمی خنک شد. مواد کرم،داغ است را بریزید.سپس داخل فریزر به مدت 10 دقیقه قرار دهید که رویه آن ببندد.100 گرم شکلات شیری را به روش بن ماری باز کنید و 1قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کنید و بر روی اسلایس بریزید و صاف کنید. 50 گرم شکلات سفید را به روش بن ماری باز کنید.داخل قیف بریزید و روی اسلایس ها خط بیندازید و با کارد برش بزنید.

www.cookingostad.com
@cookingostadcom

همه توضیحات ...