دمی گوجه یا همون استانبولی پر از قلق های حرفه ای درست کردنش

4,425 بازدید
بیشتر
meraj mousavi
meraj mousavi
توی دمی گوجه طعم اصلی رو گوجه داره که وقتی به خرد برنج می ره و با همون دم می کشه یک طعم بی نظیری می دهامیدوارم دریت کنید و ا ...
توی دمی گوجه طعم اصلی رو گوجه داره که وقتی به خرد برنج می ره و با همون دم می کشه یک طعم بی نظیری می ده
امیدوارم دریت کنید و ازش لذت ببرید

مواد لازم
پیاز متوسط: ۱ عدد
روغن مایع: ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری
سیب زمینی نگینی: ۱ پیمانه
گوجه فرنگی: ۴ عدد
برنج: ۲ پیمانه
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
نمک: ۲ قاشق چایخوری
زعفران و روغن حیوانی به مقدار لازم

.
.
.
.
.
.
#دمی_گوجه
#استانبولی
#کته
#معراج
#دیگتوبساز
#آشپزی

همه توضیحات ...