کاملترین آموزش سرخ کردن ماهی و مهمترین روشهای تشخیص تازه‌ بودن و سلامت

109,677 بازدید
بیشتر
Yummy Gastronomy
Yummy Gastronomy
کاملترین آموزش نکات مهم ماهی به زبان فارسی، شامل: تشخیص تازگی و سلامت نمک زدن و آماده سازی سرخ‌کردن به روش کلاسیک ...
کاملترین آموزش نکات مهم ماهی به زبان فارسی، شامل:
تشخیص تازگی و سلامت
نمک زدن و آماده سازی
سرخ‌کردن به روش کلاسیک
مهیار در این ویدیو حاصل ۴۰ سال تجربه در صید، خرید، پخت و خوردن ماهی در کشورهای گوناگون را طی کاملترین آموزش به زبان فارسی بطور ساده و دقیق در اختیار شما قرار می‌دهد. با دیدین این ویدیو قادر به تشخیص سلامت و تازگی همه انواع ماهی‌ها خواهید بود. همچنین روش کلاسیک آماده سازی و سرخ کردن ماهی که در این ویدیو آموزش داده شده، هر آشپزی با هر سطحی از تجربه را قادر به تهیه لذیذترین ماهی سرخ‌کرده با نتایجی تحسین برانگیز، خواهد نمود.


در این ویدیو از دو نوع ماهی قزل‌آلا استفاده شده، این متد سرخ کردن برای انواع دیگر ماهی مانند سوف، سالمون، حلوا، سرخو، شیر و ... نیز قابل استفاده است.


لطفا از روغنهای موسوم به «سرخ کردنی» استفاده نکنید، این روغنها ترفندی برای مخفی کردن روغن پالم و اختلاط آن با انواع دیگر روغن تراریخته است. از روغن خالص آفتابگردان (نوع تراریخته اصلا ندارد) یا زیتون تصفیه شده، کلزا (کانولا) و دیگر روغنهای خالص استفاده کنید.


لینک به ویدیوی آموزش نچسب کردن تابه استیل:
آموزش روش حرفه ای نچسب کردن ظروف پخت ...


لینک به پلی‌لیست غذاهای دریایی: غذاهای دریایی

همه توضیحات ...