طرز تهیه راتای مرغ، فینگرفود مجلسی و خوشمزه - آموزش آشپزی

4,004 بازدید
بیشتر
Istgahe Shekamoha
Istgahe Shekamoha
راتا مرغراتای مرغطرز تهیه فینگرفودیاران مهربان سلام میخوایم با هم یه فینگر فود خوشمزه و شیک درست کنیم ...
راتا مرغ
راتای مرغ
طرز تهیه فینگرفود


یاران مهربان سلام
میخوایم با هم یه فینگر فود خوشمزه و شیک درست کنیم
اونم چی ؟
راتای مرغ

خب سینه مرغ داریم
یه پیاز
چند حبه سیر
ادویه هامون شامل زردچوبه ، پودر عصاره مرغ، ریشه زعفرون، چوب دارچین و فلفل سیاه
خیار شور
سس مایونز
نون تست تازه
اینم از جعفری و پیازچه

بریم که دست بکار بشیم

اول از همه مرغمون و بهمراه  یه پیاز
دو حبه سیر با پوست
و در  آخر ادویه ها  میریزیم  تو قابلمه
و به اندازه ای آب داغ اضافه میکنیم  که روی مرغ بگیره، در قابلمه رو میذاریم تا بجوشه
و بعد اینکه جوشید  شعله رو کم میکنیم که خوب بپزه

خب مرغمون پخته و سرد شده و ریش ریشش میکنیم
دوستان میتونید مرغ رو داخل غذا ساز هم خردش کنید
که در اون حالت پودری میشه

البته نیازی نیست خیلی خردش کنیم چون حین مخلوط کردن با باقی مواد خودش له میشه درین حد باشه کافیه
حالا مرغ و میرزیم داخل یه کاسه
پیازچه و جعفری خرد شده رو هم میرزیم
اینم از خیار شور رنده کرده که آبش و گرفتیم
و سس مایونز داریم که کم کم به مواد مون اضافه میکنیم تا به اون چسبندگی دلخواه برسه
توجه داشته باشید ریختن پیازچه و جعفری کاملا سلیقه ای و میتونید حذفش کنید
اما بودنش یه طعم عالی و متفاوت بهش میده
همزمان با مخلوط کردن موادمون اگر حس کردیم سسش کمه دو سه قاشق دیگه اضافه میکنیم
جوری که در نهایت یه بافت چسبنده و خمیری باید داشته باشیم نه خیلی شل و نه خیلی سفت

خب بریم واسه خان آخر
نون تست داریم که با کاتر گرد قالب میزنیم
نگران نون باقی مونده شم نباشید ،خشک و پودر می کنیم واسه آرد سوخاری

واسه هر راتا دوتا قرص نون کوچولو لازم داریم یکی واسه زیرش یکی روش
اولی رو می ذاریم کف کاتر و از مواد مرغی مون میرزیم توش و با پشت قاشق فشرده ش میکنیم
به مقداری از مواد میرزیم که جا واسه قرص دوم نون داشته باشیم
لایه آخر و نون تشکیل میده که می ذاریم روی مواد مرغی مون و با دست کمی فشرده ش میکنیم
یه لایه نازک روش مایونز میزنیم به این صورت
و کمی کنجد تفت داده شده میپاشیم روش

یه کاتر کوچیکتر برمی داریم و می ذاریم زیر کاتر  گردمون تا راحت بتونیم راتا رو ازش جدا کنیم
راحت و بی دردسر و شیک
ببینید چقدر خوشگل و مجلسی شده
و به این شکل باقی رو هم آماده میکنیم

بریم یکی دیگه رو هم آماده کنیم

دوستان توجه داشته باشید که شکل کاتر بستگی به سلیقه خودتون داره و میتونه گل ، قلب یا هر شکل دیگه ای باشه
می تونید بجای کنجد تفت داده شده گردوی آسیاب شده و یا هر چیزی که دوست دارید واسه دیزانش استفاده کنید
و نکته مهم تر اینکه بعد کاتر زدن تمام راتاها رو حداقل دو سه ساعت بذارید داخل یخچال تا خودش و بگیره و بعدا میل کنید
این فینگرفود واسه جشنا و دورهمی های دوستانه عالیه و بچه ها عاشقش میشن

امیدوارم که تهیه و نوش جان کنید و لذت ببرید

برای دیدن آموزش انواع سالاد و تزیین سالاد اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/dxJ8AYOq

برای دیدن طرز تهیه انواع غذای ایرانی اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/W1oEPAQT

برای دیدن انواع دستور تهیه انواع پیش‌غذا اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/uA7Z6xUi
.
👇 برای دریافت جدیدترین ویدئوها و آموزشهای آشپزی و نکات مهم آشپزی عضو بشید 👇
❤️❤️ http://bit.ly/IstgaheShekamoha ❤️❤️

#ایستگاه_شکموها #Istgahe_shekamoha #آموزش_آشپزی

همه توضیحات ...