آموزش مبتدی شیرینی مینیاتوری / شیرینی عیدت رو بدون هیچ ابزاری به کیفیت بهترین قنادی ها درست کن

آشپزخونه ی من
آشپزخونه ی من
خوشمزه ترین  و بهترین شیرینی خشک همین شیرینی مینیاتوری که دهن ذوب میشه، خیلی راحت درست کردنش قلق خاصی نداره و هیچ ابزار خاص ...
خوشمزه ترین  و بهترین شیرینی خشک همین شیرینی مینیاتوری که دهن ذوب میشه، خیلی راحت درست کردنش قلق خاصی نداره و هیچ ابزار خاصی هم احتیاج نداره، حتی میتونید این شیرینی رو توی فر دست ساز درست کنید.
مواد لازم شیرینی خشک، شیرینی مینیاتوری:
کره ی نرم ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱۱۰ گرم
پنیر خامه ای ۵۰ گرم
(می‌تونید جایگزین پنیر خامه‌ای از کره استفاده کنید اما بهتره پنیر خامه‌ای رو حذف نکنید)
زرده تخم مرغ ۲ عدد
وانیل ۱/۲ ق م
نمک ۱ پینچ
آرد ۳۴۰ گرم
پنیر خامه ای، کره و پودر قند را با همزن مخلوط کنید تا زمانی که بافت سبکی پیدا کنه ، وانیل ، نمک و زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم و با همزن مخلوط می کنیم، آرد را کم کم اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم ، در نهایت خمیر یکدست، نرم و منسجم باید داشته باشیم،
خمیر شیرینی را روی صفحه کار میبریم و به تعداد نوع شیرینی که میخواید خمیر را تقسیم کنید،این خمیر را با هر پودر و یا هر نوع مغزی میشه مزه دار و به هر شکلی کاتر زد، حتی اگر کاتر ندارید میتونید با دست به شکل دایره ، بیضی و… بهش شکل بدید.
برای یک مدل شیرینی، شکلات چیپسی اضافه کردم،
یک مدل را با کنجد رومال کردم
یک مدل با زرده تخم مرغ و زعفران رومال زدم
یک مدل ساده گذاشتم تا بینش مارمالاد یا کارامل بزارم
یک مدل با قهوه مزه دار کردم
و یک مدل رو با پودر کاکائو
شیرینی در سینی فر میچینیم و به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه بسته به قطر شیرینی ، در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰درجه فر برقی و ۱۸۰ درجه فر گازی میپزیم.
این شیرینی ماندگاری طولانی داره، در ظرف دربسته در دمای محیط با حفظ کیفیت تا یک ماه به خوبی میمونه.
#شیرینی_پزی
#شیرینی_خونگی
#شیرینی_خشک
#شیرینی_عید
#شیرینی
#شیرینی_خانگی
#شیرینی_عید_نوروز

همه توضیحات ...