😍 شیرپسته مخصوص به سبک بیگ تیستر😍big taster Special pistachio banana milk 😍

Big Tasterr
Big Tasterr
follow me on Instagram: @big.tasterr⬇️👨🏻‍🍳بریم سراغش👨🏻‍🍳⬇️چه موادی لازم داریم؟!🤔موز رسیده ۳ عددشی ...
follow me on Instagram: @big.tasterr
⬇️👨🏻‍🍳بریم سراغش👨🏻‍🍳⬇️

چه موادی لازم داریم؟!🤔

موز رسیده ۳ عدد
شیر نصف لیوان (اگه خیلی غلیظ بود یکم اضافه کنید)
پسته خام ۳ الی ۴ ق غ و پودر پسته برای دیزاین
بستنی وانیلی ۳ ق غ پر (۳ اسکوپ)
خامه صبحانه ۲ ق غ

________________

چطوری درستش کنیم؟!🤔

1⃣ موز هارو خرد کن بذار تو کیسه فریزر و ۲ ساعت بذار فریزر و پسته هارو یکم آب خنک بریز روش و ۲ ساعت بذار یخچال

2⃣ بعد شیر، موز یخ زده و بستنی و خامه و نصف پسته هارو با میکسر میکس کن

3⃣ در اخر هم نصف دیگه پسته هارو اضافه کن و دستی یکم هم بزن

4⃣ بعد هم با پودر پسته دیزاینش کن

👨🏻‍🍳نوش جان👨🏻‍🍳

✅این پست ها تجریه شخصی منه و اگر شما هم دوست داشتید درست کنید🙏

#بیگ_تیستر #غذای_ایرانی #غذای_محلی #نوشیدنی #خوشمزه #پسته #پودر_پسته #شیرپسته #ایران #تهران #آموزش آشپزی
#iran #cooking #big_tasterr_cooking #food #cook #tehran
........................................................................................

Let’s get started

What ingredients do we need?! 🤔

3 ripe bananas
Half a glass of milk (if it is too thick, a little more)
Raw pistachios 3 to 4 tbsp and pistachio powder for design
3 tablespoons vanilla ice cream (3 scoops)
Breakfast cream 2 tbsp

____________

How to make it?! 🤔

1⃣ Chop the bananas, put them in the freezer bag and leave them in the freezer for 2 hours. Pour cold water over the pistachios and leave it in the refrigerator for 2 hours.

2⃣ Next, blend milk, frozen banana, ice cream, cream and half of pistachios with a blender mixer.

3⃣ Finally, add the other half of the pistachios and mix it with hand

4⃣ Then design it with pistachio powder

Enjoy your drink

✅These posts are my personal experience, try them if you like🙏

#Big_Taster #Iranian_food #local_food #drinks #short #delicious #pistachio #pistachio_powder #pistachio #Iran #Tehran #cooking training
#iran #cooking #big_tasterr_cooking #food #cook #Tehran

همه توضیحات ...