عدس پلوی ممتاز زعفرانی با گوشت کله گنجشکی و روغن حیوانی و ته‌دیگ فرازمینی

66,336 بازدید
بیشتر
Yummy Gastronomy
Yummy Gastronomy
اخطار جدی: اگر عاشق ته‌دیگ هستید، به هیچ عنوان این ویدیو را زمانی که گرسنه هستید مشاهده نفرمایید!این عدس پلوی ممتاز، قطعا از ...
اخطار جدی: اگر عاشق ته‌دیگ هستید، به هیچ عنوان این ویدیو را زمانی که گرسنه هستید مشاهده نفرمایید!
این عدس پلوی ممتاز، قطعا از نوع نذری و مسجدی و هیئتی نیست. مهیار در این ویدیو تمام مراحل و جزییات لازم برای رسیدن به یک عدس پلوی آرمانی را به زبان ساده خدمت شما عزیزان خوش‌ذوق و باسلیقه تقدیم نموده است.

مواد لازم برای ۶ نفر:
هر پیمانه استاندارد ۲۵۰ میلی‌لیتر و هر قاشق چای‌خوری ۵ میلی‌لیتر و هر قاشق غذاخوری ۱۵ میلی‌لیتر است
برنج ۳ پیمانه
عدس درشت پلویی یک و نیم پیمانه
گوشت چرخ‌کرده گوساله ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط زرد یا سفید یک عدد حدود ۱۷۰ گرمی برای کله‌گنجشکی، و یک کیلو برای تهیه پیازداغ (لینک به ویدیوی آموزش پیازداغ پایینتر تقدیم شده)
کشمش پلویی ۴۰۰ گرم
پودر دارچین ۱ قاشق چ.خ.
نمک نیم قاشق چ.خ. برای گوشت و ۳ قاشق غ.خ. برای برنج
فلفل سیاه تازه ساییده ۱/۲ قاشق چ.خ.
کره طبیعی حیوانی ۳ قاشق غ.خ. برای عدس
روغن حیوانی ۶ قاشق غ.خ.
زعفران آب‌کرده به مقدار دلخواه

روش آماده‌سازی کشمش:
برای هر نفر ۵۰ الی ۷۵ گرم کشمش پلویی مرغوب در نظر بگیرید. چند مرتبه در آب سرد بشویید، ۱ ساعت خیس کنید. آبکش کنید، در ۲ قاشق روغن یا کره با حرارت ملایم به مدت ۴-۵ دقیقه سرخ کنید و به آرامی هم بزنید. برای هم زدن از قاشق استیل استفاده کنید تا کشمش‌ها متلاشی نشوند. می‌توان اینکار را از چندین ساعت پیش انجام داد.

برای طرز تهیه پیازداغ عالی، این ویدیو را ملاحظه فرمایید:
کشک بادمجان درست و حسابی، مزه‌ای لایق...
ویدیوی آموزش نچسب کردن تابه استیل:
آموزش روش حرفه ای نچسب کردن ظروف پخت ...
لینک به ویدیوهای مفید برای یادگیری جزییات آبکش کردن برنج و کنترل حرارت صحیح برای تهیه ته‌دیگ عالی:
ته‌چین بادمجان، اوج هنر پلوی اصیل ایر...
باقالی‌پلو به روش چلوی آبکش شده خانگی...
طرز آماده سازی زعفران به روش اینفیوژن سرد:
ته‌چین بادمجان، اوج هنر پلوی اصیل ایر...
لینک به ویدیوی بررسی نکات علمی مثبت و منفی استفاده از دستکش در آشپزی:
بررسی علمی نکات مثبت و منفی و روش صحی...

همه توضیحات ...