آموزش باسلوق بازاری بدون بوی خامی نشاسته،فنری و جذاب،🤩شیرینی شب یلدا،آشپزی ایرانی

آشپزی با محبوبه
آشپزی با محبوبه
سلام قشنگا ،امروز براتون رسپی باسلوق بازاری بدون بوی خامی نشاسته با تمام فوت و فن هاش ،فنری و جذاب شیرینی شب یاد رو براتون دارم ...
سلام قشنگا ،امروز براتون رسپی باسلوق بازاری بدون بوی خامی نشاسته با تمام فوت و فن هاش ،فنری و جذاب شیرینی شب یاد رو براتون دارم امیدوارم از این آموزش خوشتون بیاد
دوستای گلم محبوبه هستم به کانال آشپزی و وروزمرگی من خوش اومدید
امیدوارم بتونم ویدئوهای خوبی از تجربه های آشپزی خودم براتون بزارم
دوستای قشنگم ممنون میشم اگه از این آموزش خوشتون اومد لایک کنید و نظراتتون برام کامنت بزارید  وسابسکرایبم کنید .
برای این رسپی
نشاسته گل ۱ لیوان من برای دورنگ باسلوق
پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
پودر ژله
انار یک قاشق غذا خوری و پودر ژله موهیتو من این دورنگ تو خونه داشتم شما میتونید از هر رنگی که دوست دارید استفاده کنید
نصف لیوان شکر
کره
گلاب به میزان دلخواه
در ابتدا پودر نشاسته رو با یک لیوان آب سرد مخلوط میکنیم
وبعد شکر  وپدر ژلاتین مخلوط کردم و خوب هم زدم تا نشاسته خوب باز بشه وبعدمیذاریم روی حرارات با حرارت خیلی ملایم میداریم نا نشاسته به اون غلظتی که میخایم برسه وبعد کره و گلاب اضافه  میکنیم و دوباره خوب هم میزنیم و در قالبی که از قبل چرب کردیم باسلوق اضافه کردم و بعد به شکل دلخواه درآوردم و در آخر پودر نشاسته ذرت روی سطح میریزیم و مکعبی خورد میکنیم  
#آشپزی حرفه ایی#آشپزی سنتی#آشپزی ایرانی#روزمرگی#ولاگ#ولاگ ایرانی#  ولاگ خانوادگی#ولاگ فارسی
آشپزی با محبوبه
آموزش آشپزی
آشپزی ایرانی
آشپزی جدید
آشپزی خونگی
آشپزی سنتی
ولاگ ایرانی
ولاگ فارسی
آشپزی در طبیعت
ولاگ خانوادگی
باسلوق ژله ایی بازاری
vlog
vlogs
vlog irani
vlog farsi
vlog ashpazi
ashpazi ba mahboubeh
pershane food
foods irani
mashhad
iran
happy

همه توضیحات ...