کباب لاپلو مجلسی و قالبی با تمام نکات/طرز تهیه کباب لا پلو سماقی خوشمزه😍
در این ویدئو طرز تهیه کباب لا پلو ،به صورت قالبی و مجلسی با تمام نکاتش آموزش دادم.
کباب لا پلو از اون غذا های خوشمزه و راحته که یه بار درستش کنی عاشقش میشی😍 طعم کباب و گوجه سرخ کرده میره به خورد برنج و بی نظیرش میکنه😋
@Hanieh.kitchen
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۳۵۰-۴۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد (رنده و آبگیری شده)
نمک و ادویه دلخواه من فقط ۲ ق غ سماق و کمی فلفل سیاه اضافه کردم اما شما می تونید ادویه های دیگه (پاپریکا و دارچین) هم به دلخواه اضافه کنید که من اضافه نکردم
اگه کمی سماق هم حین پخت روی برنج بریزین عالی میشه؛
برنج ۳ پیمانه
زعفران دم کرده به دلخواه
گوجه فرنگی ۴ ۵ تا متوسط
نکات مهم پخت کباب لا پلو:
_گوشت کباب لا پلو ترکیب گوسفند و گوساله باشه
می تونید از ترکیب گوشت گوسفندی و بوقلمون هم استفاده کنید .
_می تونید پیاز رو به جای رنده کردن ،چرخ کنید.
_برای اضافه کردن گوشت ،روغن حتما داغ باشه و اگر روغن سرد باشه ، امکان داره گوشت به تابه بچسبه
_گوشت و گوجه رو زیاد از حد سرخ نکنید که رو به سیاهی نره
_تابه وقابلمه ی که برای پخت این غذا استفاده می کنید،نچسب باشه تا قالبی در بیاد.
_برای قالبی شدن کباب لاپلو،بعد از خاموش کردن حرارت ،اجازه بدید پنج شش دقیقه ای پلو داخل قابلمه بمونه و بعد اطراف برنج رو با کفگیر به آرامی آزاد کنید و بعد در ظرف سرو برگردونید.
هر سوالی باقی مونده،در کامنت ها بپرسید🥰حتما جواب میدم❤️
❤دوستون دارم❤
👇👇👇
@Hanieh.kitchen ☚ ☚
من هانیه هستم ودراین کانال انواع غذا-کیک وشیرینی ازبهترین رسپی های امتحان شده توسط خودم رو دراختیارشما عزیزان قرارمیدم .خوشحال میشم که کانال من رو سابسکرایب کنید وزنگوله ی کانال رو روشن ♥️♥️کنید تابه محض انتشارویدیو ی جدید مطلع بشید♥️
@hanieh.kitchen
♥️شما می تونید من رو درشبکه های اجتماعی دیگه دنبال کنید♥️
Instagram: hanieh.kitchen
#کباب #غذای_ایرانی#کباب_لاپلو
کباب لا پلو از اون غذا های خوشمزه و راحته که یه بار درستش کنی عاشقش میشی😍 طعم کباب و گوجه سرخ کرده میره به خورد برنج و بی نظیرش میکنه😋
@Hanieh.kitchen
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۳۵۰-۴۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد (رنده و آبگیری شده)
نمک و ادویه دلخواه من فقط ۲ ق غ سماق و کمی فلفل سیاه اضافه کردم اما شما می تونید ادویه های دیگه (پاپریکا و دارچین) هم به دلخواه اضافه کنید که من اضافه نکردم
اگه کمی سماق هم حین پخت روی برنج بریزین عالی میشه؛
برنج ۳ پیمانه
زعفران دم کرده به دلخواه
گوجه فرنگی ۴ ۵ تا متوسط
نکات مهم پخت کباب لا پلو:
_گوشت کباب لا پلو ترکیب گوسفند و گوساله باشه
می تونید از ترکیب گوشت گوسفندی و بوقلمون هم استفاده کنید .
_می تونید پیاز رو به جای رنده کردن ،چرخ کنید.
_برای اضافه کردن گوشت ،روغن حتما داغ باشه و اگر روغن سرد باشه ، امکان داره گوشت به تابه بچسبه
_گوشت و گوجه رو زیاد از حد سرخ نکنید که رو به سیاهی نره
_تابه وقابلمه ی که برای پخت این غذا استفاده می کنید،نچسب باشه تا قالبی در بیاد.
_برای قالبی شدن کباب لاپلو،بعد از خاموش کردن حرارت ،اجازه بدید پنج شش دقیقه ای پلو داخل قابلمه بمونه و بعد اطراف برنج رو با کفگیر به آرامی آزاد کنید و بعد در ظرف سرو برگردونید.
هر سوالی باقی مونده،در کامنت ها بپرسید🥰حتما جواب میدم❤️
❤دوستون دارم❤
👇👇👇
@Hanieh.kitchen ☚ ☚
من هانیه هستم ودراین کانال انواع غذا-کیک وشیرینی ازبهترین رسپی های امتحان شده توسط خودم رو دراختیارشما عزیزان قرارمیدم .خوشحال میشم که کانال من رو سابسکرایب کنید وزنگوله ی کانال رو روشن ♥️♥️کنید تابه محض انتشارویدیو ی جدید مطلع بشید♥️
@hanieh.kitchen
♥️شما می تونید من رو درشبکه های اجتماعی دیگه دنبال کنید♥️
Instagram: hanieh.kitchen
#کباب #غذای_ایرانی#کباب_لاپلو
همه توضیحات ...