آموزش و طرز تهیه گز اصفهان/ amoozesh va tarze tahaye gaz esfahan

968 بازدید
بیشتر
ashpazkhane
ashpazkhane
دوستان عزیزم آیدی اینستاگرام تمام عزیزانی که ویدئو هاشونو براتون قرار میدیم، روی خود ویدئوها هست.با لایک و سابسکرایب از ما ح ...
دوستان عزیزم آیدی اینستاگرام تمام عزیزانی که ویدئو هاشونو براتون قرار میدیم، روی خود ویدئوها هست.
با لایک و سابسکرایب از ما حمایت کنید لطفا💙🙏
آموزش و نحوه پخت گز آردی.

#گز #اصفهان #شیرینی

دیگه از بیرون گز نخرید🤨 توی این پست بهت نشون میدم یک گز با کیفیت عالی و خوشمزه توی خونه با کمترین هزینه درست کنی😍😋🥰

✅مواد لازم
گلوکز مایع:یک چهارم پیمانه
شکر:نصف پیمانه
گلاب:یک چهارم پیمانه
سفیده تخم مرغ:۱عدد🥚🥚
پسته:۵۰گرم

✅طرز تهیه😋😋
من میزان مواد را سه برابر کردم
💜 اول میریم سراغ درست کردن شربت، گلاب شکر و گلوکز مایع رو با هم مخلوط کنید روی حرارت بذارید شعله خیلی ملایم باشه هر ازگاهی آروم هم بزنید و با قلمو شکر های چسبیده به دیوار را تمیز کنید تا بعداً شربتتون شکرک نزنه بین دو تا انگشت تست کنید اگر نخ دارد شربت مون آماده است شعله رو خیلی کم کنید که نجوشه
💜 سفیده های تخم مرغ را انقدر با همزن برقی بزنید تا فرم بگیره یکی دو ملاقه از شربت داخل سفیده ها بریزید و هم بزنید تا یکدست بشه
💜 حالا سفیده ها رو داخل شربت بریزید روی شعله ملایم با همزن برقی ۱۵ دقیقه هم بزنید این مرحله خیلی مهمه باعث میشه که گزتون پوک وکشدار بشه
💜 همزن برقی رو بزارید کنار و با دست حدودا ۴۵ دقیقه تا یک ساعت مواد را با شعله خیلی ملایم زیر و رو کنید تا موادتون غلیظ و کشدار بشه این مرحله هم خیلی مهمه اگر کم داغ بزنید گزتون بعدا شل میشه
💜 کف یک ظرف را از قبل آرد پاشی کنید مواد و بریزید داخلش سطحش رو صاف کنید کمی که خودش رو گرفت  روش رو آرد بپاشید سه ساعت داخل یخچال بذارید
💜 گز را از قالب خارج کنید و به سایز دلخواه برش بزنید و کناره هاش را هم بزنید تا به هم نچسبن

مرسی که مثل همیشه
از کانال خودتون حمایت میکنید🙏🏻

دوستون دارم زیاد❤️

سابسکرایب کنید باهم باشیم🙋‍♂️👇

@ashpazkhane9008

همه توضیحات ...