معرفی رشته مهندسی هوافضا – تحصیل، بازار کار، ادامه تحصیل و مهاجرت

FaraDars | فرادرس
FaraDars | فرادرس
FaraDars: معرفی رشته مهندسی هوافضا – تحصیل، بازار کار، ادامه تحصیل و مهاجرت - (برای مشاهده نسخه کامل آموزش به لینک زیر مراجعه کن ...
FaraDars: معرفی رشته مهندسی هوافضا – تحصیل، بازار کار، ادامه تحصیل و مهاجرت - (برای مشاهده نسخه کامل آموزش به لینک زیر مراجعه کنید)
https://fdrs.ir/nd14

زمان‌بندی ویدئو:
0:00:00 درس ۱: معرفی برخی کاربردهای رشته مهندسی هوافضا و نقش مهندسان هوافضا در دنیا
0:05:44 درس ۲: دروس دبیرستان مرتبط با رشته مهندسی هوافضا

رشته دانشگاهی مهندسی هوافضا چیست؟

رشته دانشگاهی مهندسی هوافضا به مطالعه و طراحی و ساخت اجزای مختلف سامانه‌های فضایی و هوافضا می‌پردازد. در این رشته، دانشجویان به بررسی مسائلی مانند طراحی و تولید موتورهای جت، فناوری‌های ناوبری و کنترل، مواد، ساختار و دینامیک سیستم‌های فضایی و برنامه‌ریزی ماموریت‌های فضایی می‌پردازند. همچنین، دانشجویان این رشته به مهندسی فضایی، فیزیک فضا، مهندسی پرواز و کاربردهای مختلف مهندسی هوافضا آشنا می‌شوند.

اهمیت آشنایی با رشته دانشگاهی مهندسی هوافضا چیست؟

مسلما انتخاب رشته دانشگاهی یکی از انتخاب‌های مهم و چالش‌برانگیز است؛ چرا که سهم عمده‌ای از آینده و سرنوشت کاری فرد توسط رشته دانشگاهی وی و مهارت‌هایی که آموخته تعیین می‌شود. بنابراین لازم است فرد قبل از ورود به یک رشته دانشگاهی اطلاعات لازم و اولیه آن را بداند تا با اطمینان هر چه بیشتر اقدام به انتخاب حوزه فعالیت تخصصی خود کند. رشته مهندسی هوافضا یکی از رشته‌های مورد علاقه بسیاری از افراد است که در این آموزش سعی شده است اطلاعات اولیه و گسترده‌ای در مورد آن برای مخاطبان عزیز فراهم شود.

بازار کار مهندسی هوافضا چگونه است؟

با توجه به پیشرفت صنعت هوافضا و اهمیت آن در جوامع امروزی، بازار کار مهندسی هوافضا به عنوان یکی از صنایع پیشرفته، پتانسیل بالایی برای ارائه فرصت‌های شغلی و حرفه‌ای برای فارغ‌التحصیلان دارد. فارغ‌التحصیلان مهندسی هوافضا می‌توانند در زمینه‌های مختلفی از جمله طراحی و توسعه سامانه‌های فضایی، مهندسی هواپیما، مهندسی راکت، سامانه‌های ناوبری، سامانه‌های کنترل و کاهش خطرات، مهندسی سیستم، مهندسی مواد و... فعالیت کنند.

به طور کلی، با توجه به پیشرفت صنعت هوافضا و افزایش نیاز به توسعه فضاپیما‌ها، ماهواره‌ها و سامانه‌های فضایی، بازار کار مهندسی هوافضا پتانسیل بالایی دارد. همچنین، با توجه به این که هوافضا یکی از حوزه‌های پررشد صنعتی در دنیا است؛ فارغ‌التحصیلان مهندسی هوافضا می‌توانند فرصت‌های شغلی بین‌المللی نیز داشته باشند.

در این فرادرس چه چیزی یاد می‌گیریم؟

در این فرادرس، پیکره و چارچوب این رشته دانشگاهی در ابعاد مختلف آموزشی، پژوهشی و کاربردی به طور جامع مطرح می‌شود. شاه‌راهی که باید توسط فرد علاقه‌مند در این رشته طی شود به طور واضح بیان می‌شود. همچنین پیش‌نیاز‌های رشته، تعداد واحدهای درسی، مواد دروس تخصصی، شبکه ارتباطی دروس با یکدیگر، نرم‌‌افزار‌های کاربردی، الزامات و معیارهای رشته،  آینده این رشته و بازار کار آن چه در داخل و چه در خارج از کشور و برخی از نکات دیگر که می‌تواند کمک شایانی به موفقیت دانشجو کند گفته خواهد شد. موضوعات یاد شده به صورت گام‌به‌گام و پیوسته در قالب فایل پاورپوینت آموزش داده خواهد شد.

همه توضیحات ...