شما عاشق این شیرینی نوستالژی هستید؟ آموزش شیرینی برنجی با تمام نکات

Rezcook
Rezcook
عزیزانم این شیرینی کاملا بافتی مشابه شیرینی برنجی های نوستالژی رو داره اگر هر سوالی داشتید خوشحال میشم ازم بپرسید.خوب بریم برای ...
عزیزانم این شیرینی کاملا بافتی مشابه شیرینی برنجی های نوستالژی رو داره اگر هر سوالی داشتید خوشحال میشم ازم بپرسید.خوب بریم برای اندازه دقیق مواد
مواد لازم:
روغن جامد:٢۵٠ گرم
پودر قند:١٨٠ گرم
تخم مرغ:١ عدد
پودر هل:١/۵ ق چایخوری
مخلوط آب و گلاب:١/٢ پیمانه نصف نصف بریزید
آرد برنج از الک رد شده:۵٠٠ گرم
زعفران:به مقدار دلخواه(من پودر زعفران زدم اگر با آب کردید آب در حد چند قطره باشه یا میتونید با آب دستور حل کنید زعفران رو)
من عاشق طعم گلاب تو این شیرینی هستم ولی بیش از اندازه بریزید باعث ترک خورد و خشک شدن شیرینی میشه
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید😍
My dears, this perfect sweet has the same texture as Nostalgia rice cakes. If you have any questions, I will be happy to ask. Well, let's go for the exact size of the ingredients.
ingredients:
Solid oil: 250 grams
Powdered sugar: 180 grams
Egg: 1 pc
Cardamom powder: 1/5 tsp
Mix water and rose water: pour 1/2 cup half and half
Sifted rice flour: 500 grams
Saffron: as much as you like (I added saffron powder, if you mix it with water, the water should be a few drops or you can dissolve the saffron with water)
I like the taste of rose water in this candy, but if you pour too much, it will become cracked and dry
I hope you make it and enjoy it

همه توضیحات ...