داشتن یا شدن | چطور زندگی با کیفیت تر داشته باشیم؟

Masoud Karian
Masoud Karian
صحبت های ارزشمند دکتر علی صاحبی، درباره نیک زیستی و اینکه چطور می توان زندگی ای شادتر و باکیفیت تر داشتدر تکمیل فرمایشات ...
صحبت های ارزشمند دکتر علی صاحبی، درباره نیک زیستی و اینکه چطور می توان زندگی ای شادتر و باکیفیت تر داشت

در تکمیل فرمایشات آقای دکتر به ۱۰ عادت ساده برای بالا بردن کیفیت زندگی اشاره می کنیم:

1. از افرادی که باعث فرسایش کیفیت زندگی شما می‌شوند، فاصله بگیرید
اگر صرفا دیدن عکس یک ساندویچ خوشمزه شما را بداخلاق و بی‌تاب می‌کند، تصور کنید افرادی که افکار مسموم دارند، چه تأثیری روی زندگی‌تان می‌گذارند! پس هر چه سریع‌تر از آنها فاصله بگیرید.

2. بردن تلفن همراه، تبلت و لپ‌تاپ به تختخواب ممنوع!
خواب نامناسب و بی‌کیفیت، موضوع مهمی است و بیشتر مردم حتی متوجه آن نیستند؛ در نتیجه به میزان بهره‌وری‌شان که با داشتن خواب خوب به‌دست می‌آید، آسیب می‌زنند. نور آبی با طول موج کوتاه، نقش مهمی در تعیین خلق‌و‌خوی شما، سطح انرژی‌ و کیفیت خواب‌تان ایفا می‌کند. در هنگام صبح، نور خورشید حاوی شدت بالایی از این نور آبی است. هنگامی‌ که چشم مستقیما در معرض این نور قرار می‌گیرد، این نور آبی تولید هورمون خواب‌آور ملاتونین (Melatonin) را متوقف می‌کند و باعث هوشیاری می‌شود.

3. قدردان باشید
اساس آرامش و خوشحالی قدردانی است. نه ثروت، نه زرق‌وبرق و نه حتی ماجراجویی یا اتومبیل‌های پرسرعت، هیچ‌کدام تا زمانی که خوشحال نباشید، مهم نیستند. خیلی ساده است، اگر برای هرآنچه که دارید قدردان باشید، آرامش خواهید داشت.

4. توجه کنید که همه چیز، همیشه آن‌طور که به‌نظر می‌رسد نیست
این مورد تکمیل‌کننده‌ی مورد قبل است. شما حسرت داشتن زندگی کسی را می‌خورید، چون ظاهر زندگی‌اش به نظر شما بی‌نقص است؛ درون زندگی خودتان را با بیرون زندگی دیگران مقایسه نکنید.

5. شروع کنید، حتی اگر فکر می‌کنید ممکن است شکست بخورید
اغلب ما زمانی‌ که می‌خواهیم مسیری را شروع کنیم راحت‌ترین کار برای‌مان منصرف‌شدن و هیچ کاری‌ نکردن است، چون فکر می‌کنیم چیزی که به ذهن‌مان رسیده عالی نیست و آخرش خوب از آب در نمی‌آید.

6. نظم داشته باشید
برای بالا بردن کیفیت زندگی بهتر است منظم باشید. به نظر من یکی از منابع واقعا کمیاب، زمان است. شما کسی را می‌شناسید که بگوید خیلی وقت دارد؟ با این‌حال، همه‌ی ما همیشه به‌خاطر نامنظم‌بودن و سازماندهی نادرست، زمان زیادی هدر می‌دهیم.

7. چیزهایی را پیش خودتان نگه دارید که با احساسات شما هماهنگ هستند
چیزهایی که به آنها علاقه دارید و نگه‌شان می‌دارید، بیان‌کننده‌ی شخصیت شما هستند. سعی کنید چیز‌هایی را نگه‌دارید که با روحیه‌ی شما هماهنگی دارند و از طرفی احساس خوبی به شما می‌دهند.

8. زمانی را به «خودتان» اختصاص بدهید
زمانی که هیچ ماسکی روی صورت‌مان نیست و همانی هستیم که باید باشیم. ممکن است این وقت اختصاصی، حاضر‌شدن برای دویدن یا رقصیدن یا حتی فریادزدن با صدای بلند باشد.

9. در مواقعی که لازم است، خیلی صریح «نه» بگویید
تحقیقات در دانشگاه کالیفرنیا در سان فرانسیسکو نشان ‌می‌دهد سخت‌تر از اینکه شما بخواهید بگویید «نه»، تجربه‌ی چیزهایی مثل ترس، فرسودگی شغلی و حتی افسردگی ناشی از ناتوانی در نه گفتن است.

10. بهتر است به آن دسته از اهداف‌تان بچسبید که واقع‌بینانه هستند


#زندگی_موفق #انگیزشی #شادی #خوشبختی #حال_خوب #آرامش_درون #دکتر_علی_صاحبی #علی_صاحبی #انرژی_مثبت

همه توضیحات ...