آموزش ‎کیک پرتقالی🍰🍊 😍

ashpazi.foodspy
ashpazi.foodspy
ممنون که سابسکرایب میکنید 🌱🙏 thanks for subscribing .کیک پرتقالی از اون کیک های خیلی خوشمزست که عصرها با فنجون چای حسا ...
ممنون که سابسکرایب میکنید 🌱🙏 thanks for subscribing
.
کیک پرتقالی از اون کیک های خیلی خوشمزست که عصرها با فنجون چای حسابی میچسبه😋😋 مواد خیلی خاصی هم نمیخواد و درست کردنش راحته😉
.
♦️مواد لازم👇
تخم مرغ: ۳عدد
شکر: ۳/۴ لیوان
روغن: ۳/۴ لیوان
شیر: ۱/۲ لیوان
آرد: ۲ لیوان
رنده پوست پرتقال(قسمت نارنجی): ۱ق.غ
بکینگ پودر: ۲ ق.م
وانیل :۱/۲ ق.چ
پرتقال حلقه شده: ۲ عدد
.
اول پرتقالهارو باریک برش میزنیم.کف قالبو کاغذ روغنی میندازیم و روی کاغذ و دیواره های قالبو با کره چرب میکنیم.
پرتقالهارو کف قالب میچینیم و تا مایع کیک رو آماده میکنیم میذاریم تو یخچال تا پرتقالها کاملا به کره بچسبه.
تخم مرغ و وانیل و شکرو ۱۰دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد شیر و روغن و رنده پوست پرتقال و اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم👌
.
آردو بکینگ پودرو دو بار الک میکنیم و تو چند مرحله به مواد اضافه میکنیم و با کمک لیسک هم میزنیم. مرحله آخر که آردو اضافه کردیم با دور کند همزن مخلوط میکنیم تا مایمون یکدست بشه.(مایع این کیک یکم غلیظه )بعد قالب رو از یخچال درمیاریم و موادو خیلی آروم رو پرتقالها میریزیم و تو فری که از یکربع قبل با دمای ۱۷۰درجه گرم کردیم میذاریم به مدت ۴۵دقیقه تا بپزه.بعد از خنک شدن کیک، از تو ظرف سرومون برمیگردونیم و کاغذ روغنیو ازش جدا میکنیم.
امیدواریم این کیکِ خوش عطر و طعمو درست کنیدو در کنار چای عصر از خوردنش لذت ببرید😋😍

نوش جان❤
.
@ashpazi.foodspy
.
#کیک #کیک_پرتقالی #فوداسپای_آشپزی_کیک

همه توضیحات ...