حرفی تو عطر و طعم غذاهای جنوبی نیست / طرز تهیه سمبوسه آبادانی / آموزش حرفه‌ای آشپزی

Maman Banoo
Maman Banoo
حرفی تو عطر و طعم غذاهای جنوبی نیست / طرز تهیه سمبوسه آبادانی / آموزش حرفه‌ای آشپزیسلام دوستان عزیزم امیدوارم حالتون خوب باش ...
حرفی تو عطر و طعم غذاهای جنوبی نیست / طرز تهیه سمبوسه آبادانی / آموزش حرفه‌ای آشپزی
سلام دوستان عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه .
سمبوسه از اون فیت فودهای خوشمزه و پر طرفداره که اصالتش بر میگرده به آبادان که اینجا دستور پختش رو براتون میذارم .
طرز تهیه سمبوسه اصل آبادان :
اول سیب زمینی ها را آب پز کنید و بکوبید تا له شوند بعد پیاز را سرخ  کنید ، زرد چوبه ، کمی فلفل سیاه ، فلفل قرمز و ادویه کاری اضافه کنید کمی که تفت خورد  شعله را خاموش کنید بعد سیب زمینی له شده را اضافه کنید و سبزی خرد شده ( تره و جعفری ) را اضافه کنید . نمک را هم اضافه کرده ، خوب مخلوط کنید . بعد نان لواش را به چهار قسمت تقسیم کنید و به صورت مثلثی سمبویه را درست کنید . مقداری از مواد را داخل نان بگذارید و لایه آخر نان را به صورت در روی مواد بر گردانید . وقتی که همه سمبوسه ها آماده شد ، درون بک تابه مقداری روغن که حدود دو سانت در کف تابه باشد بریزید و وقتی که داغ شد سمبوسه ها را سرخ کنید و در آخر که تمام شد باسس تند یا سس کچاب نوش جان کنید .
نوش جان .
مواد لازم برای سمبوسه آبادانی :
سیب زمینی متوسط بزرگ سه عدد
پیاز متوسط یک عدد
نان لواش چهار عدد
تره خرد شده دو قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده دو قاشق غذا خوری
ادویه کاری یک قاشق غذاخوری
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
فلفل قرمز نوک قاشق چایخوری
زردچوبه و نمک به مقدار لازم
#سمبوسه
#غذای_خوشمزه
#فست_فود

همه توضیحات ...