آموزش نان کروسان فرانسوی با شف میدانچی - Make Perfect Croissants With Chef Meidanchi

37,343 بازدید
بیشتر
Chef Meidanchi شف میدانچی
Chef Meidanchi شف میدانچی
آموزش نان کروسان فرانسوی با شف میدانچی - Make Perfect Croissants With Chef Meidanchiطرز تهیه ...
آموزش نان کروسان فرانسوی با شف میدانچی - Make Perfect Croissants With Chef Meidanchi

طرز تهیه #نان_صبحانه کروسان یا #شیرینی  #کروسان #فرانسوی که یک #صبحانه_خوشمزه
یا #میان_وعده   بسیار #خوشمزه  و #پرطرفدار  است

کروسان در قرن ۱۳ میلادی در کشور #اتریش اما توسط #اشپز فرانسویِ دربار ابداع و متداول شده و امروزه به عنوان نان رسمی صبحانه فرانسوی شناخته می‌شود و تقریباً در سراسر #اروپا یکی از ارکان صبحانه اروپایی است.

انواع #ساده و مغزدار آن تهیه می‌شود و از #پنیر  گوشت مغزهای #گیاهی و خامه و کرم در ساخت آن بکار برده می‌شود

واقعا هیچ چیز بهتر از یک کروسان تازه پخته نیست. هنر لمینت کردن خمیر نیاز به تمرین و صبر دارد، اما هنگامی که آن را یاد بگیرید، پاداش آن دیوانه کنند است. این دستور پخت واقعاً یک کار عاشقانه است

نان کروسان - کروسان فرانسوی - طرز تهیه کرواسان - Nan krosan
#mypersianfamily
#Chef_Meidanchi
#شف_میدانچی
____________________________________________

⚜️مواد لازم برای ۱۰-۱۲ عدد کروسان ⚜️

▪︎ شیر یک و یک چهارم پیمانه ۲۹۲ گرم به دمای اتاق رسیده باشد
▪︎ آب به دمای اتاق رسیده یک پیمانه ۱۹۵ گرم
▪︎ شکر نصف پیمانه ۹۲ گرم
▪︎ پودر خمیر مایع  یک قاشق غذاخوری ۱۱ گرم
▪︎ آرد مالت نوک قاشق چای‌خوری ۲ گرم
▪︎ نمک ۱ قاشق غذاخوری خوری ۱۷ گرم
▪︎ کره بدون نمک ۲۳ گرم به دمای اتاق رسیده
▪︎  ارد نانوایی پنج و سه چهارم ۸۸۶ گرم
▪︎ کره اروپایی بدون نمک با چربی ۸۲٪ تا ۸۷٪ ۴۵۳ گرم

⚜️رومال ⚜️

▪︎ تخم مرغ  ۱ عدد هم زده با یک قاشق غذاخوری شیر

▪︎ زمان پخت ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد

⚜️طرز تهیه ⚜️

▪︎ در یک کاسه بزرگ، شیر و آب را با هم مخلوط کنید. آرد، شکر، نمک، مخمر، مالت و کره را اضافه کنید و با دست مخلوط کنید ، سپس به شکل یک توپ در بیاورید (ما نمی‌خواهیم گلوتن در اینجا تولید شود، فقط می‌خواهیم خمیر را هیدراته کنیم. آرد بپاشید و خمیر یکدستی ایجاد کنید). روی کاسه را با نایلون یا حوله آشپزخانه بپوشانید و اجازه دهید خمیر در دمای اتاق استراحت کند تا 2 برابر شود حدود 1 ساعت بستگی به دمای آشپزخانه شما دارد.

▪︎ سپس خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به اندازه 20×30 سانتی متر باز کنید  و خمیر را با پوشش پلاستیکی محکم بپیچید و به مدت حداقل 3 ساعت ترجیحاً یک شب در یخچال قرار دهید.

▪︎بلوک کره را درست کنید: روی یک ورق کاغذ روغنی کره هایی رو که ما به قطر 1 سانتی متر مانند ویدیو برش زدیم را مانند کاشی در وسط کاغذ بچینید. لبه های کاغذ روغنی را روی آن تا کنید تا روی کره قرار گیرد، سپس با وردنه روی کره را صاف می کنیم . در این مرحله کره باید کمی نرم شده باشد اما نه به قدری که هنگام کار کردن آب شود . به همراه خمیر ها می گذاریم داخل یخچال تا  استراحت کند.

▪︎ خمیر را لمینت کنید: بلوک کره را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید در دمای اتاق نرم شود تا خم شود، اما همچنان خنک باشد، بسته به دمای آشپزخانه شما، 10 تا 20 دقیقه کره و خمیر باید در دمای اتاق استراحت کنند تا دمایی هر دو به یک اندازه برسد و وقتی آنها را در دستان خود می گیرید همان بافت را داشته باشند

▪︎روی میز کار خود آرد پاشیده و خمیر را روی آن قرار دهید. روی خمیر و وردنه را کمی آرد بپاشید تا نچسبند، سپس بسته کره را باز کنید و با کاغذ آن را برگردانید روی خمیر و کاغذ را بردارید  و لایه دوم خمیر را روی کره بگذارید و سپس مثل ویدیو خمیر را به اندازه تقریبا 50×20 و قطر 1 سانتی متری به آرامی باز می کنید

▪︎ شروع به تا زدن خمیر به روشی که من در ویدیو در دقیقه 13:47 نشان می دهم می کنید

▪︎اگر به نظر می رسد خمیر خیلی الاستیک شده است و وقتی می خواهید آن را رول کنید باز می گردد، یا اگر خمیر و کره احساس می کنید خیلی گرم هستند و ممکن است کره شروع به ذوب شدن کند و از بلوک بیرون بیاید، روی بسته را بپوشانید. بسته بندی کنید و در یخچال به مدت 10-20 دقیقه بگذارید تا استراحت کند.

▪︎ بعد از اتمام مراحل  تا زدن خمیر، روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال بگذارید تا گلوتن آن آزاد شود و کره داخل خمیر هم خنک شود، 30 تا 40 دقیقه.

▪︎خمیر استراحت داده شده را روی یک سطح آردپاشی شده حدودا به ضخامت 5 میلی متر، طول 60 سانتی متر و عرض 30 سانتی متر باز کنید. با استفاده از چاقوی یا چرخ شیرینی بر حدود 5 میلی متر از خمیر را از همه طرف برش دهید تا یک مستطیل تمیز و لبه صاف درست کنید.

▪︎در این مرحله خمیر را مانند ویدیو دقیقه18:20 برش بزنید. در کل باید 10-12 مثلث خمیر داشته باشید. خمیر ها را مثل من فرم دهید و روی سینی فر بچینید

▪︎ آب جوش را در کاسه کوچک بریزید و به همراه سینی کروسان داخل فر خاموش قرار دهید (این کار محیطی مرطوب برای پخت کروسان ایجاد می کند). اجازه دهید تا کروسان ها  پف کند و وقتی سینی فر را تکان می دهید کمی مثل ژله تکان بخورد،مدت استراحت 1 ساعت

▪︎رومال کروسان ها را می زنیم

▪︎ در طبقه وسط فر / در دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد)فر را از قبل گرم کنید. اگر یک ظرف آب جوش در کف فر قرار دهید؛ این به ایجاد بخار در هنگام پخت کروسان ها کمک می کند. مدت زمان پخت 30 دقیقه تا وقتی طلایی رنگ شود.

▪︎کروسان ها را به توری منتقل کنید و قبل از سرو، حدود 20 دقیقه بگذارید کاملا خنک شوند.

▪︎ نوش جان 🥰

____________________________________________

🔆کانال یوتیوب 🔆
https://www.seevid.ir/api/yid/MyPersianFa...

🔅کانال اینستاگرام 🔅
Instagram: my.persian.family

________________________________________________

🎼🔱 Music by Epidemic Sound🔱 🎼
https://www.epidemicsound.com/referra...
________________________________________________

♡ به خانواده ایرانی من خوش آمدید و ممنون که به کانال ما سر میزنید♡

همه توضیحات ...