دستور خوشمزه ترین و نرم ترین کیک یزدی ای که میتونی درست کنی /طرز تهیه کیک یزدی بدون فر

1,557 بازدید
بیشتر
Leily Daily
Leily Daily
دستور خوشمزه ترین و نرم ترین  کیک یزدی ای که میتونی درست کنی /طرز تهیه کیک یزدی بدون فرسلام خوشگلای من معرف ...
دستور خوشمزه ترین و نرم ترین  کیک یزدی ای که میتونی درست کنی /طرز تهیه کیک یزدی بدون فر

سلام خوشگلای من

معرفیش میکنم دختر جدید من 😍😍😍

این کیک یزدی فوق العاده نرم و خوش بافته این رو که مال بچه هاتون درست کنین دیگه از خریدن کیک های کارخونه ای راحت میشین چون مواد مصرف کننده نداره و مقدار شکرش رو میتونین به ذائقه خودتون تنظیم کنین و مقدار شکر کمتری بریزین و کیک سالم تری رو برای عزیزانتون درست کنین

برای پذیرایی از مهمون و عصرانه هم کیک یزدی یه گزینه عالیه 😍

برای اینکه عسل یا شربت‌بار راحت داخل مواد هم بخوره قدار مورد نیازتون رو بریزین داخل یه پیاله بذارین روی بخار کتری که نرم تر بشه

برای اینکه کیک یزدی رو بدون فر درستش کنی باید از کپسول های مقوایی استفاده کنی و طریقه درست کردن فر دست ساز تو ویدیوی کیک بدون فر هست که لینکش رو اخر ویدیو براتون گذاشتم  

اگر با دمای فر مشکل دارین یا  روی کیک های یزدیتون ترک میخوره و میسوزه یا داخل کیکتون خمیر میشه همه رو داخل فیلم براتون توضیح دادم

بریم برای مواد اولیه کیک یزدی

آرد نول 300 گرم (۲پیمانه+۵ق‌غ)
شکر 150گرم (۳/۴پیمانه)
تخم مرغ 3عددمتوسط یا چهار عدد کوچک
ماست سفت و شیرین 150گرم (۱/۲پیمانه+۱ق‌غ)
روغن مایع 175 گرم (بیشتر از سه چهارم پیمانه)
عسل یا شربت بار ۲ق‌غ
بیکینگ پودر ۱ق‌غ
پودر هل ۱ق م‌
وانیل ۱/۲ق‌چ
گلاب ۲ق‌غ
کنجد

#کیک
#کیک_یزدی
#کیک_بدون_فر


پیج خوشمزه پز در اینستا رو دنبال کنین
Instagram: khoshmazzepaz

همه توضیحات ...