نان گردویی پرطرفدار گاتا. Walnut bread. #bread#breadrecipe @Rihannakitchen

Rihanna kitchen
Rihanna kitchen
...
@Rihannakitchen
@Rihannakitchen
گاتا دوست داری؟
میدونی گاتا رو خیلی گرون باید از سوپرمارکت ها تهیه کنی؟همینجا با من همراه شو و با مواد در دسترس به جای یه دونه چند عدد #نون
درست کن و از طعم‌بی بی نظیرش لذت ببر.هم مقویه بخاطر استفاده از گردو،و هم بافت معرکه ای داره.و هم اینکه مواد نگهدارنده نداره.
نکته مهم تر اینکه بچه ها عاشقش هستن و میشه بعنوان وعده #مدرسه
هم استفاده کرد.
بریم سراغ مواد اولیه
👇👇👇👇
آرد سفید ۵۵۰ گرم...نمک نصف قاشق چایخوری ...خمیر مایه خشک فوری ۱۲ گرم ...تخم مرغ ۲ عدد...کره نرم ۳۵ گرم...شیر ۲۳۰ گرم...وانیل نصف قاشق چایخوری ...شکر ۱۲۰ گرم
مواد میانی👇👇👇👇
آرد ۲۲۰ گرم...شکر ۱۳۰ گرم(تا ۱۵۰ هم میشه بسته به ذائقه )...کره ۱۵۰ گرم...وانیل نصف قاشق چایخوری
مغز گردو خرد شده..دارچین.پودر هل به میزان دلخواه(با توجه به میزان خمیر )

رومال👇👇👇👇
تخم مرغ کامل ۱ عدد...شیر ۲ قاشق سوپخوری...زعفران مقداری کم
نکات تکمیلی👇👇👇👇
■زمان پخت ۱۵ دقیقه (۱۷۰ درجه سانتی گراد )
■از سلامت خمیرمایه اطمینان حاصل کنید
■مواد رو با ترازو دقیق وزن کنید
■خمیر حتما در هر مرحله استراحت کنه
🔴🔴با پیج من همراه شو و مزه های جدید خلق کن

@Rihannakitchen
@Rihannakitchen

do you like gata?
Do you know that Gata is very expensive and you have to get it from supermarkets? Join me here and make a few #noons instead of one with the available ingredients.
Make it and enjoy its unique taste. It is fortified because of the use of walnuts, and has a wonderful texture. And it has no preservatives.
The most important thing is that children love it and it can be used as a #school promise
also used
Let's go to the raw materials
👇👇👇👇
550 grams of white flour... half a teaspoon of salt... 12 grams of instant dry yeast dough... 2 eggs... 35 grams of soft butter... 230 grams of milk... half a teaspoon of vanilla... 120 grams of sugar
Intermediate materials
220 grams of flour... 130 grams of sugar (up to 150 grams depending on your taste)... 150 grams of butter... half a teaspoon of vanilla
Chopped walnuts, cinnamon, cardamom powder as desired (according to the amount of dough)
Handkerchief
1 whole egg... 2 tablespoons of milk... a little saffron
Additional tips 👇👇👇👇
Cooking time 15 minutes (170 degrees Celsius)
Ensure the health of the yeast
Weigh the ingredients with an accurate scale
The dough must rest at every stage
Join my page and create new tastes

@Rihannakitchen
@Rihannakitchen
#غذا #آشپزی #آشپزي_ايراني #design #dessert #فستفود #food #bread#breakfast

همه توضیحات ...