کیک فرزیه . کیک توت فرنگی فرانسوی با روش ساده و طعم بی نظیر .
کیک فرزیه . کیک توت فرنگی فرانسوی با روش ساده و طعم بی نظیر .
.
منو در پیج اینستاگرامم دنبال کنید
Instagram: Tara.parsamehr
00:00 برش کیک
01:29 کرم آنگلز
08:44 کیک اسفنجی
15:24 کرم ماسکارپونه
18:38 سرهم کردن کیک
28:24 تزئین کیک
مواد لازم:
کیک اسفنجی:
کره ۵۶ گرم
آرد ۱۵۰ گرم
شکر ۱۴۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد (۲۰۰ گرم)
موس پنیر ماسکارپونه
خامه ۳۰۰ گرم
وانیل
زرده ۷۰ گرم
ژلاتین( ۲ ورق) ۷ گرم ( برای ژلاتین پودری از ۹ گرم ژلاتین استفاده کنید در ۴۵ گرم آب سرد بریزید اجازه بدید ۱۰ دقیقه بمونه تبدیل به یک توده منسجم بشه و اون رو به کرم داغ اضافه کنید)
شکر ۷۰ گرم( با این مقدار شما یک کرم نسبتا کم شیرین خواهید داشت ولی اگر دوست دارید کرمتون شیرین باشه از ۹۰ گرم شکر استفاده کنید)
پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم
.
منو در پیج اینستاگرامم دنبال کنید
Instagram: Tara.parsamehr
00:00 برش کیک
01:29 کرم آنگلز
08:44 کیک اسفنجی
15:24 کرم ماسکارپونه
18:38 سرهم کردن کیک
28:24 تزئین کیک
مواد لازم:
کیک اسفنجی:
کره ۵۶ گرم
آرد ۱۵۰ گرم
شکر ۱۴۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد (۲۰۰ گرم)
موس پنیر ماسکارپونه
خامه ۳۰۰ گرم
وانیل
زرده ۷۰ گرم
ژلاتین( ۲ ورق) ۷ گرم ( برای ژلاتین پودری از ۹ گرم ژلاتین استفاده کنید در ۴۵ گرم آب سرد بریزید اجازه بدید ۱۰ دقیقه بمونه تبدیل به یک توده منسجم بشه و اون رو به کرم داغ اضافه کنید)
شکر ۷۰ گرم( با این مقدار شما یک کرم نسبتا کم شیرین خواهید داشت ولی اگر دوست دارید کرمتون شیرین باشه از ۹۰ گرم شکر استفاده کنید)
پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم
همه توضیحات ...