کاملترین روش تهیه شیرینی نان چای قزوین در خانه / شیرینی مخصوص عید نوروز
دوستان عزیزم سلام به کانال کوکینگ هوم خوش اومدید
این بار با آموزش شیرینی چای قزوین اومدیم پیشتون😋
این شیرینی ماندگاری بالایی داره و خیلی برای پذیرایی شیکه
بسیار خوشمزس مخصوصا با چایی😍
این شیرینیو برای عید نورو حتما درست کنید و مهموناتونو غافلگیر کنید
دوستان آموزش های زیادی داخل کانالمون گذاشتیم که میتونید نگاه کنید
امیدواریم خوشتون بیاد و سابسکرایبمون کنید☺️🌹❤️
⭕مواد لازم برای ۷۰۰ گرم شیرینی:⭕
🌱کره ۶۰ گرم
🌱روغن جامد ۹۰ گرم
🌱پودر قند ۱۲۵ گرم یا یه پیمانه سرخالی
🌱زرده تخم مرغ ۲ عدد
🌱زعفران یک قاسق غذاخوری
🌱پودر هل یک قاشق چایخوری
🌱بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
🌱ماست ۲ قاشق غذاخوری معادل ۶۰ گرم
🌱آرد قنادی ۳ پیمانه معادل ۳۸۰ تا ۴۰۰ گرم
🌱کنجد یا پودر پسته برای تزیین
⭕رومال شیرینی⭕
🌱زرده تخم مرغ یک عدد
🌱ماست یک قاشق چایخوری
🌱زعفران یک قاشق چایخوری
⏰مدت زمان استراحت خمیر نیم ساعت در یخچال
⏰زمان پخت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
⏰دمای فر گازی ۱۸۰ درجه
✅بعد از پخت رو شیرینیا پارچه بندازید.
✅مقدار موادی که برای رومال گفته شده برای دو برابر این شیرینی کافیه.
✅خمیر رو با قاشق یا با نوک انگشتانتون جمع کنید.
✅خمیر نیاز به ورز دادن نداره.
✅ورز دادن بیش از حد باعث میشه خمیر به روغن بیفته.
دوستان عزیز ممنون که باما همراه بودید🥰
ممنون میشیم که حمایتمون کنید و ویدیومونو لایک و کانالمونو سابسکرایب کنید😘😘😘
باتشکر از همگی❤️
موفق باشید💯
نوش جان😋
این بار با آموزش شیرینی چای قزوین اومدیم پیشتون😋
این شیرینی ماندگاری بالایی داره و خیلی برای پذیرایی شیکه
بسیار خوشمزس مخصوصا با چایی😍
این شیرینیو برای عید نورو حتما درست کنید و مهموناتونو غافلگیر کنید
دوستان آموزش های زیادی داخل کانالمون گذاشتیم که میتونید نگاه کنید
امیدواریم خوشتون بیاد و سابسکرایبمون کنید☺️🌹❤️
⭕مواد لازم برای ۷۰۰ گرم شیرینی:⭕
🌱کره ۶۰ گرم
🌱روغن جامد ۹۰ گرم
🌱پودر قند ۱۲۵ گرم یا یه پیمانه سرخالی
🌱زرده تخم مرغ ۲ عدد
🌱زعفران یک قاسق غذاخوری
🌱پودر هل یک قاشق چایخوری
🌱بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
🌱ماست ۲ قاشق غذاخوری معادل ۶۰ گرم
🌱آرد قنادی ۳ پیمانه معادل ۳۸۰ تا ۴۰۰ گرم
🌱کنجد یا پودر پسته برای تزیین
⭕رومال شیرینی⭕
🌱زرده تخم مرغ یک عدد
🌱ماست یک قاشق چایخوری
🌱زعفران یک قاشق چایخوری
⏰مدت زمان استراحت خمیر نیم ساعت در یخچال
⏰زمان پخت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
⏰دمای فر گازی ۱۸۰ درجه
✅بعد از پخت رو شیرینیا پارچه بندازید.
✅مقدار موادی که برای رومال گفته شده برای دو برابر این شیرینی کافیه.
✅خمیر رو با قاشق یا با نوک انگشتانتون جمع کنید.
✅خمیر نیاز به ورز دادن نداره.
✅ورز دادن بیش از حد باعث میشه خمیر به روغن بیفته.
دوستان عزیز ممنون که باما همراه بودید🥰
ممنون میشیم که حمایتمون کنید و ویدیومونو لایک و کانالمونو سابسکرایب کنید😘😘😘
باتشکر از همگی❤️
موفق باشید💯
نوش جان😋
همه توضیحات ...