شیرینی نارگیلی با ساده ترین روش به سبک قنادی _ شیرینی عید

غذای مامان پز
غذای مامان پز
قبل از تهیه هر نوع شیرینی باید نکاتی را در خصوص مواد اولیه و ابزار‌های مناسب برای تهیه شیرینی‌های خشک رعایت کنید تا در نهایت به ...
قبل از تهیه هر نوع شیرینی باید نکاتی را در خصوص مواد اولیه و ابزار‌های مناسب برای تهیه شیرینی‌های خشک رعایت کنید تا در نهایت به نتیجه مطلوب برسید این نکات به شرح ذیل است:

۱- برای تهیه انواع شیرینی لازم است مواد اولیه را به دمای محیط برسانید بنابراین همه مواد را نیم ساعت قبل از شروع از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند.

۲- معمولاً درجه حرارت و مدت زمان پخت در فر‌های مختلف متفاوت است البته نگران این موضوع نباشید با چند بار استفاده از فر متوجه می‌شوید که چه دما و مدت زمانی برای پخت انواع شیرینی در فر شما مناسب است.
برای حل این مشکل بهترین کار این است که از دماسنج فر استفاده کنید لذا اگر دماسنج فر در دسترس دارید حتما از آن استفاده کنید بدین صورت که فرتان را روی دمایی که در دستور گفته شده قرار دهید سپس با دماسنج اندازه گیری کنید اگر دماسنج دمای گفته شده را نشان داد یعنی فر شما استاندارد است در غیر این صورت باید دما را تغییر دهید.

۳- برای تهیه شیرینی‌ها حتما یک ترازوی دیجیتال و پیمانه‌های استاندارد تهیه کنید، چون در تهیه شیرینی اندازه‌ دقیق مواد اولیه بسیار مهم است در واقع اگر میزان مواد اولیه کم یا زیاد شود مطمئنا نتیجه مطلوبی نمی‌گیرد.


مواد لازم
پودر نارگیل
شکر
روغن مایع
سفیده تخم مرغ
پودر وانیل
آرد برنج
آبلیمو


خوشحال میشم دوستان که در قسمت نظرات بگید که چه غذاهایی رو دوست دارید تا براتون تهیه و آموزش بدم.
متشکرم

امیدوارم که از این آموزش لذت ببرید.

همه توضیحات ...