چیزکیک یخچالی انار /چیزکیک انار شب یلدا / Pomegranate Cheescake

312 بازدید
بیشتر
Moon Omid
Moon Omid
سلام دوستان عزیز امیدوارم که حال دلتون خوب باشه 😊 لطفاً با لایک و سابسکرایب از کانال من حمایت کنید،ممنونم ...
سلام دوستان عزیز امیدوارم که حال دلتون خوب باشه 😊 لطفاً با لایک و سابسکرایب از کانال من حمایت کنید،ممنونم
@moonomid1
✅لایک و کامنت و سابسکرایب کردن کانال یادتون نره ❤️

لینک دونیت :
Patreon: Moonomid



چیز کیک انار از خوشمزه ترین انواع دسر ها می باشد که بسیار مناسب شب یلدا است، چیز کیک به عنوان یکی از محبوب ترین دسر های دنیا می باشد که اصالت آن به کشور یونان بر می گردد و جالب است بدانید انگلیسی ها چیز کیک را با پایه بیسکویت می پسندند و آمریکایی ها با پنیر خامه ای درست می کنند اما اصیل ترین چیز کیک برای نیویورک می باشد که درست کردن آن مهارت زیادی می خواهد. اما فصل پاییز بهترین زمان برای تهیه چیز کیک انار می باشد سعی کنید از انار های قرمز و شیرین استفاده کنید.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک انار
کره ۱۰۰ گرم
بیسکوییت پتی بور ۱ عدد
شکر ۱/۲ پیمانه
شیر ۱/۲ پیمانه
ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
پنیر خامه ای (ویلی) ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
پودر ژله انار ۱ بسته
انار دون شده به مقدار لازم

مرحله اول : تهیه کراست چیز کیک
ابتدا کره را داخل ظرفی روی بخار کتری آب قرار بدهید تا ذوب شود سپس بیسکویت پتی پور را با کمک آسیاب و یا اگر در دسترس نداشتید با گوشت کوب خوب له کنید تا پودر شود سپس پودر بیسکوییت را با کره مخلوط و کف یک قالب کمربندی به قطر ۲۵ سانت ریخته و خوب صاف و پرس کنید سپس قالب را بمدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
اگر قالب کمربندی در دسترس نداشتید داخل ظرف مورد نظرتون دو تا کیسه فریرز یا سلفون بکشید و سعی کنید کیسه فریرز را از اطراف قالب بیرون بیاورید تا مثل دستگیره بتوانید ازش برای بیرون آوردن چیز کیک استفاده کنید.

مرحله دوم : مخلوط شیر و ژلاتین
در این فاصله شیر را در ظرفی بریزید و ژلاتین را روی شیر بپاشید تا حالت اسفنجی پیدا کند سپس روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار داده ( بن ماری ) تا ژلاتین حل شود

مرحله سوم : مخلوط پنیر چیز کیک
شکر و پنیر و شیر و خامه را داخل کاسه بریزید و با کند ترین دور همزن بزنید سپس کراست چیز کیک را از یخچال خارج کرده و مخلوط پنیر را روی آن می ریزیم و دوباره در یخچال قرار می دهیم تا ببندد.

مرحله چهارم : تهیه ژله انار
در این مرحله ۱ بسته ژله انار را با ۱.۵ لیوان آبجوش حل کرده و روی حرارت غیر مستقیم گذاشته تا ژله کاملا حل شود سپس برای چند دقیقه داخل یخچال قرار بدهید تا خنک شده و حالت سفیده تخم مرغ پیدا کند ولی نبندد.
مرحله آخر
قالب را از یخچال خارج کرده و ۲/۳ ژله را روی کرم پنیری ریخته و می گذاریم داخل یخچال تا نیم بند شود سپس روی ژله نیم بند شده انار دون شده بریزید و مابقی ژله روی آن ریخته و مجدد داخل یخچال بمدت ۷ الی ۸ ساعت قرار داده تا چیز کیک ببندد.
نکاتی در مورد خوشمزه تر شدن چیز کیک انار
برای خارج کردن چیز کیک از قالب ابتدا با چاقو نوک تیز دور تا دور چیز کیک را آزاد کنید و بعد کمربند قالب را باز کنید.
حتما تمام مواد به دمای محیط رسیده باشند.
یک ربع قبل از سرو چیز کیک آن را از یخچال خارج کرده تا کراست چیز کیک نرم و تمیز برش بخورد.
اگر قالب خود گنجایش داشت می توانید از یک بسته دیگر پودر ژله استفاده کنید.
برای اضافه کردن هر مرحله از سفت شدن مواد قبلی مطمئن شوید.
موادی که هر مرحله اضافه می کنید کاملا سرد باشد تا به لایه دیگر نفوذ نکند.
می توانید از بیسکوییت ساده یا شکلاتی استفاده کنید.

#چیزکیک
#چیزکیک_انار
#چیزکیک_شب_یلدا
#چیزکیک_بدون_فر

همه توضیحات ...