طرز تهیه رشته خشکار یا خوشکار اصل گیلان ترد و خوشمزه با تمام نکات همراه آشپزی با فرکوک FerCook

آشپزی با فرکوک FerCook
آشپزی با فرکوک FerCook
لطفاً ورق بزنید👉سلام دوستان با لایک و کامنت و سیو کردن و ارسال برای دوستان دلیلی باشید برلی بهترین اموزشها🙏یکی از شیری ...
لطفاً ورق بزنید👉
سلام دوستان با لایک و کامنت و سیو کردن و ارسال برای دوستان دلیلی باشید برلی بهترین اموزشها🙏
یکی از شیرینیهای معروف گیلان زمین که ماه رمضان طرفداران زیادی داره رشته خشکاره که بسیار ترد و عالیه که میخوام امروز با تمام فوت و فنش بهتون آموزش بدم  
💐مواد لازم برای رشته  ۲۲ عدد
۱-آرد برنج یک و نیم  لیوان فرانسه (پیمانه ی قنادی)
۲-آرد گندم یک و نیم  لیوان فرانسه
۳-آب یا شیر ولرم رو به داغی ۳ لیوان فرانسه (پیمانه قنادی)
💐مواد لازم برای خشکار:
۱-  گردو ۱۰۰ گرم ( پودر شده کمی هم درشتر که زیر دندون بیاد)
۲- شکر۴ قاشق غذاخوری
۳- دارچین دو تا سه قاشق مرباخوری  
۴-پودر هل یک ق چ  
۵-میخک یا جوز هندی یک چهارم قاشق چایخوری (هر کدامو که داشتید )
۶-روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
مواد لازم برای شربت :
۱-شکر دو لیوان (پیمانه قنادی)
۲-آب یک لیوان
۳-دانه هل یک عدد
۴-گلاب یک قاشق غذاخوری
۵-گلوکز یک قاشق غذاخوری (اختیاری)
۶-جوهر لیمو یک چهارم قاشق چایخوری یا ابلیمو یکدقاشق مرباخوری
طرز تهیه مایه رشته :
🌹ابتدا اردها را داخل کاسه ای ریخته بعد در سه مرحله آب ولرم رو به داغی (دستتونو به آب بزنید گرمیشو احساس کنید )را داخل اردها ریخته و هم بزنید تا مایه روان و یکدستی داشته باشید درش و میزارید دو ساعت استراحت میدید
🌹بعد از استراحتِ خمیر یک تابه ی نچسبی را انتخاب کرده و اجازه میدید حسابی داغ بشه و حرارت و از رو ماهیتابه حس کنید بعد یک قلمو یا دستمال کاغذی آغشته با کمی روغن را  درون ماهیتابه میکشید و خمیر را داخل طرف مخصوص رشته خشکار ریخته و سریع به شکل عمودی و افقی خط بندازید خیلی دستتونو بالا نگیرید تقریباً نزدیک ماهیتابه باشه
همین که لبه هاش شروع به بلند شدن کرد بر میدارید و روی سطح کار قرار میدهید واول دو طرف  عرض را روی هم آورده و از طول یک تا کوچک میزنید و گردو ریخته و طولی رول میکنید و دوطرفش را فشار میدید تا فیکس بشه  بعد خمیرهای بعدی را درست میکنید سریع بپیجید که خشک نشه
بعد با مقداری روغن سرخ کنید  
🌹تمایل داشتید هم میتونید بدون شربت نوش جان کنید هم کمی شربت درست کنید و روی رشته خشکارها بدید
بعد نوش جان کنید
طرز تهیه ی شربت :
داخل قابلمه ی کوچکی شکر و اب را ریخته روی حرارت قرار دهید سپس دانه ی هل و گلاب را ریخته اجازه بدید قوام بیاد در آخر جوهر لیمو و گلوکز را افزوده چند قل که خورد خاموش کنید حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه به قوام میرسه
طوری که روش حبابهایی ایجاد شد و یا شربت را بین دو انگشتان قرار دادید سرد شد حالت چسبنده داشت شربتتون آماده است
#رشته_خشکار

همه توضیحات ...