آموزش بیسکویت شکری :یک بیسکویت بسیار ترد و خوشمزه نوستالژی

3,092 بازدید
بیشتر
Elichef
Elichef
سلام عزیزان دل آموزش یه بیسکویت نوستالژی بسیار ترد و خوشمزه که میدونم کلی طرفدار داره .نمیدونم الانم این شیرینی تو شهرهای دیگه ت ...
سلام عزیزان دل آموزش یه بیسکویت نوستالژی بسیار ترد و خوشمزه که میدونم کلی طرفدار داره .نمیدونم الانم این شیرینی تو شهرهای دیگه تولید میشه یا نه .خمیر این بسکویت کاملا کارگاهی و یه نوع خمیر_ پایه محسوب میشه که خیلی خوش قلق و خوش خوراکه .که برای انواع شیرینیها از جمله آلمانی یا همون مربایی یا مشهدی و انواع تارتها و کوکیها  بانکوکی که همون  شیرینی نعلی هم گفته میشه استفاده کرد .آموزش این خمیر رو قبلا داشتیم و خیلیهاتون استفاده کردین و راضی بودین اینقدر خمیرش عالیه که روی سطح شیرینی کاملا صاف میشه و موقع حالت دادن #خمیر با مشکلی مواجه نمیشید. پس حتما ذخیره کن که از این به بعد میخام با همین خمیر فوق العاده و درجه یک آموزشهای جدید و خاص بهتون بدم 😊

موادلازم:آردسفید : ۳۲۰گرم حدودا
پودرقند یا پودرشکر: ۱۰۰گرم
روغن صاف(۵۰): ۳۰۰گرم
خامه : ۵۰ گرم
وانیل : یک قاشق چایخوری
تخم مرغ : یک عدد
اسانس پرتقال برای بسکویت شکری چند قطره
رنگ یا زعفرون به دلخواه مقداری

❌❌نکات مهم❌❌

⭕ لطفا مواد رو با ترازو اندازه گیری کنید ⭕

⭕ حتما از روغن کاملا جامد استفاده کنید⭕

⭕من از پودرشکری که خودم در منزل تهیه کردم استفاده کردم ⭕

⭕مدت نگهداری خمیر خیلی بالاست تا دو ماه قابل نگهداری در یخچال هستش⭕

⭕ میزان مصرفی آرد بستگی به کشش آبخوری آردها داره پس لطفا در میزانش دقت کنید نه زیاد بزنید که خمیر سفتی بشه نه کم بزنید که مجبور بشید مدام موقع استفاده آرد بزنید به دست تمیز نچسبه کافیه و اینکه اگر میزان مصرف آرد زیاد شد ایرادی نداره نگران نباشید کیفیت کارتون پایین نمیاد انشالله سرفرصت یه پست راجب آردها میزارم ⭕

⭕مدت زمان پخت بستگی به ضخامت بیسکویت یا شیرینیهای شما داره پس حتما چک کنید که نسوزه و زیر شیرینی رنگ بگیره پخت کافیه⭕

بازم سوالی داشتین کامنت کنید حتما جواب میدم و مثل همیشه ممنون میشم با لایک و کامنت و اشتراک گذاری حمایتم میکنید😊🙏

همه توضیحات ...