تفلون:حقایقی که در مورد ظروف تفلون فاش شد
سلام مهربونا،آقا من یک سوال دارم از آخر میتونیم از ظروف تفلون استفاده کنم یا نه؟آیا ظروف تفلون واقعا سرطان زا هستند؟آیا ذرات تفلون در بدن ما باقی میماند یا نه؟اگر میخواین جواب این سوالات رو بدست بیاری حتما این ویدئو و رو تا آخر ببین
در ظروف تفلون از ماده ای به نام پرفلوئورواکتانوئیک تشکیل شده است که همین ماده به ظروف تفلون خاصیت نچسب بودن میدهد.بعد از چدن مناسب ترین ظروف نچسب، تفلون ها هستند و به همین خاطر در پخت و پز ها از روغن کمتری استفاده میشود پس غذای سالم تری هم بپزیم
من مهناز هستم ی آشپز خلاق که تو این کانال تصمیم دارم که تمام نکات طلایی و مهم رو در مورد پخت انواع غذاهای مختلفی رو که توسط چندین آشپز حرفه ای گفته شده رو در اختیار شما عزیز دل قرار بدم پس با سابسکرایب کردن کانال من میتونی تمام این نکات مهم رو یاد بگیری و به یک آشپز حرفه ای تبدیل بشی💪
لینک کانال یوتیوبم👇🌹👇
@chefmahnazkhosravi9512
Chef Mahnaz Khosravi
آشپز مهناز خسروی
آشپزی
آموزش آشپزی
آشپزی آسان
آشپزی ایرانی
آشپزی حرفه ای
آشپزی سنتی
.
.
.
.
#chef
#آشپزی
#آموزش
#آشپزی_حرفه_ای
#آموزش_آشپزی
در ظروف تفلون از ماده ای به نام پرفلوئورواکتانوئیک تشکیل شده است که همین ماده به ظروف تفلون خاصیت نچسب بودن میدهد.بعد از چدن مناسب ترین ظروف نچسب، تفلون ها هستند و به همین خاطر در پخت و پز ها از روغن کمتری استفاده میشود پس غذای سالم تری هم بپزیم
من مهناز هستم ی آشپز خلاق که تو این کانال تصمیم دارم که تمام نکات طلایی و مهم رو در مورد پخت انواع غذاهای مختلفی رو که توسط چندین آشپز حرفه ای گفته شده رو در اختیار شما عزیز دل قرار بدم پس با سابسکرایب کردن کانال من میتونی تمام این نکات مهم رو یاد بگیری و به یک آشپز حرفه ای تبدیل بشی💪
لینک کانال یوتیوبم👇🌹👇
@chefmahnazkhosravi9512
Chef Mahnaz Khosravi
آشپز مهناز خسروی
آشپزی
آموزش آشپزی
آشپزی آسان
آشپزی ایرانی
آشپزی حرفه ای
آشپزی سنتی
.
.
.
.
#chef
#آشپزی
#آموزش
#آشپزی_حرفه_ای
#آموزش_آشپزی
همه توضیحات ...