طرز تهیه نان سیمیت ترکیه ای

Saeedeh Cook
Saeedeh Cook
سلام به روی ماه تک تکتون.امیدوارم اوضاع بر وفق مرادتون باشه. همونطور که قول دادم ویدئوی ...
سلام به روی ماه تک تکتون.
امیدوارم اوضاع بر وفق مرادتون باشه.

همونطور که قول دادم ویدئوی #نان_سیمیت رو ادیت کردم.
این نون بخاطر وجود شیره و کنجد طعم کمی شیرین داره که طعمش رو متمایز کرده. بریم ببینیم باهم؟

#نان_سیمیت_سعیده

مواد لازم:
ارد ۴ پیمانه
خمیرمایه ۱ قاشق غذخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
اب نصف پیمانه
روغن نصف پیمانه
شیر ۱ پیمانه
شیره انگور ۱/۳ لیوان
اب ۱/۳ لیوان

طرز تهیه:
ارد، خمیرمایه، نمک و شکر را مخلوط کرده، اب و روغن و شیر را اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیر منسجم و یکدستی به دست بیاید تا به دست تمیز نچسبد. ممکن است کمی ارد بیشتری مصرف شود. اما زیاد ارد مصرف نکنید تا نان لطیفی داشته باشید.
(اگر خمیرمایه فوری نیست با اب ولرم و شکر مخلوط کرده. ده دقیقه استراحت داده تا عمل بیاید)
خمیر را با روی بسته یکساعت استراحت داده تا حجم خمیر دوبرابر شود. سپس پف خمیر را گرفته و ان را به ۹ قسمت تقسیم میکنیم.
مانند فیلم پیچیده و در مخلوط شیره و اب و سپس کنجد زده و در سینی فر قرار داده و نیمساعت دیگر استراحت داده تا مجدد حجم بگیرد.
سپس در فر داغ ۲۲۰ درجه به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه قرار داده تا بپزد. بهتر است برای لطافت نان یک ظرف اب در فر قرار گیرد.
امیدوارم این نون لذیذ رو درست کنید و از خوردن اون بذت ببرید.

#نان #نان_سعیده #سیمیت #افطار #افطاری #رمضان #نان_ترکیه #نان_ترکی #نانوایی #نون #نان_پزی #سعیده_پز #اموزش #اموزش_اشپزی #اموزش_نان

تا حالا سیمیت رو امتحان کردید؟ طعمشو دوست داشتید؟

----------------------------------
در کانال «سعیده کوک»:
با عشق آشپزی می‌کنم و با شما به اشتراک می‌ذارم.

اینستاگرامم:
Instagram: saeedeh_cook

همه توضیحات ...