طرز تهیه کیک کشمشی | کیک صبحانه کشمشی خوشمزه و خوش طعم
72 بار بازدید -
2 سال پیش
-
سلام دوستان عزیز👋🌹 با طعمی
سلام دوستان عزیز👋🌹
با طعمی نو اومدیم توی خونه هاتون 🤗
امروز میخوایم طرز تهیه کیک کشمشی صبحانه براتون به اشتراک بزاریم
اگر ویدیو رو دوست داشتید خوشحال میشم لایکش کنید👍
نظراتتون رو برامون کامنت کنید
سابسکرایب و زنگوله فراموش نشه🔔😍
با ما همراه باشید 🌹
لینک ویدیو : طرز تهیه کیک کشمشی | کیک صبحانه کشمشی...
مواد لازم :
تخم مرغ 4 عدد
آرد 250 گرم
کره 200 گرم
شیر یک پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل به مقدار کم
کشمش 1 پیمانه
پودر قند 150 گرم
طرز تهیه :
1.ابتدا فر را روشن کرده تا فر گرم شود
2.کره و پودر قند را به همزن برقی 4 دقیقه هم میزنید.
3. زرده ها را از سفیده های تخم مرغ جدا کنید سپس زرده ها را یکی یکی به کره و پودر قند اضافه کنید و خوب با همزن برقی بزنید.
4.شیر را به مخلوط بالا اضافه کنید.
5.سفیده ها را جداگانه هم بزنید، ظرف مورد نظر خیس یا چرب نباید باشد ، با همزن آنقدر هم بزنید تا سفیده ها کاملا سفید و پف کند.
6.سفیده ها را با لیسک به مخلوط اضافه کنید.
7.آرد و بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و از اطراف به وسط منتقل کنید و کشمش ها را اضافه کنید و در قالب 20*20 بریزید و در فر 180 درجه سانتی گراد و به مدت 40 دقیقه قرار دهید.
نکته ها :
1.اگر آرد را چند بار الک کنید کیفیت کیک بهتر میشود.
2.تخم مرغ ها حتما در دمای محیط باشد .
3.از مخلوط کره و روغن که 200 گرم باشد هم می توان استفاده کرد.
نوش جان🌹
#کیک
با طعمی نو اومدیم توی خونه هاتون 🤗
امروز میخوایم طرز تهیه کیک کشمشی صبحانه براتون به اشتراک بزاریم
اگر ویدیو رو دوست داشتید خوشحال میشم لایکش کنید👍
نظراتتون رو برامون کامنت کنید
سابسکرایب و زنگوله فراموش نشه🔔😍
با ما همراه باشید 🌹
لینک ویدیو : طرز تهیه کیک کشمشی | کیک صبحانه کشمشی...
مواد لازم :
تخم مرغ 4 عدد
آرد 250 گرم
کره 200 گرم
شیر یک پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل به مقدار کم
کشمش 1 پیمانه
پودر قند 150 گرم
طرز تهیه :
1.ابتدا فر را روشن کرده تا فر گرم شود
2.کره و پودر قند را به همزن برقی 4 دقیقه هم میزنید.
3. زرده ها را از سفیده های تخم مرغ جدا کنید سپس زرده ها را یکی یکی به کره و پودر قند اضافه کنید و خوب با همزن برقی بزنید.
4.شیر را به مخلوط بالا اضافه کنید.
5.سفیده ها را جداگانه هم بزنید، ظرف مورد نظر خیس یا چرب نباید باشد ، با همزن آنقدر هم بزنید تا سفیده ها کاملا سفید و پف کند.
6.سفیده ها را با لیسک به مخلوط اضافه کنید.
7.آرد و بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و از اطراف به وسط منتقل کنید و کشمش ها را اضافه کنید و در قالب 20*20 بریزید و در فر 180 درجه سانتی گراد و به مدت 40 دقیقه قرار دهید.
نکته ها :
1.اگر آرد را چند بار الک کنید کیفیت کیک بهتر میشود.
2.تخم مرغ ها حتما در دمای محیط باشد .
3.از مخلوط کره و روغن که 200 گرم باشد هم می توان استفاده کرد.
نوش جان🌹
#کیک
2 سال پیش
در تاریخ 1401/05/13 منتشر شده
است.
72
بـار بازدید شده