صفر تا صد آموزش کباب کوبیده رستورانی اصیل، پاک کردن و بی استخوان کردن راسته گوسفندی، حتما ببینید

شف مصطفی عبدالهی chef mostafa abdollahi
شف مصطفی عبدالهی chef mostafa abdollahi
در این آموزش، کباب کوبیده رستورانی را یاد میگیریم(میپردازیم) اگه میخواید کباب کوبیده ای بسیار نرم و آبدار و خوشمزه  ای تهیه ...
در این آموزش، کباب کوبیده رستورانی را یاد میگیریم(میپردازیم) اگه میخواید کباب کوبیده ای بسیار نرم و آبدار و خوشمزه  ای تهیه کنید باید به تمام نکات دقت کنید
این آموزش (کباب کوبیده رستورانی) در سه پارت منتشر خواهد شد از شکیبایی شما سپاسگزارم.🙏🌹👑👨‍🍳👩‍🍳
حتما کانال را سابسکرایب و ویدیو رو لایک کنید
و مهمتر از همه هر سوالی در رابطه با کباب کوبیده براتون پیش اومد رو بپرسید. 🌹🙏🍽👑

کباب کوبیده یکی از انواع کباب های مجلسی و خوشمزه ایرانی است که از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است. جالب است بدانید این محبوبیت به حدی است که این کباب را به پر مصرف ترین کباب در بین ایرانیان تبدیل کرده است. کباب کوبیده مانند خورش قورمه سبزی از آن دسته غذاهایی است که کمتر کسی را می توانید پیدا کنید که از آن خوشش نیاید. کباب کوبیده اصیل ایرانی با گوشت گوسفندی تهیه می شود ولی امروزه این کباب با گوشت گوساله نیز طبخ می شود. در این دستور برای تهیه کباب کوبیده از مخلوط گوشت گوسفندی ( قلوه گاه ) و گوشت گوساله ( راسته ) استفاده شده است که تقریبا بهترین ترکیب برای کباب کوبیده است. با این ترکیب می توانید کباب کوبیده ای یکدست و با چربی متعادل تهیه کنید.
آموزش کباب کوبیده رستورانی:
600 سردست گوساله
400 قلوگاه گوسفندی کم چرب
300 تفاله پیاز
نمک13 گرم
فلفل سیاه تازه آسیاب شده 2 گرم
جوش شیرین 3 گرم
ترکیب گوشتتون  رو اول تخودی(سایز12)(بزرگترین سایز) چرخ کنید و به خوبی ورز بدید و بسته بندی (کتابی) و به مدت 2/3 روز فریز کنید.

*هر موقعی که هوس کوبیده کردید به اندازه ی نیاز بردارید و به مدت سه چهار ساعت در یخچال بگذارید تا نیمه منجمد بشه.
و پیاز رو سه بار با دنده درشت یا یه بار با دنده متوسط چرخ میکنیم و 80٪ آبش رو میگیریم و با ادویه جات میکس میکنیم و کاور میکنیم و به مدت سه ساعت درون فریزر قرار میدیم تا نیمه منجمد بشه (چسب کباب بالاتر میره و فشاری به چرخ گوشت وارد نمیشه.
بعد از این مدت زمان، جوش شیرین رو به پیاز میزنیم و مخلوط میکنیم و پیاز رو با گوشت مخلوط میکنیم و دو بار با دنده متوسط(کبریتی یا سایز 4/5) چرخ میکنیم و بعد از هر بار چرخ کردن،
حسابی ورز و هواگیری میکنیم.

در مورد جوش شیرین:
به این دلیل که در جا مصرف میکنید ضرری نداره.
جایگزینش، 1*فیله یا شینسل مرغ2* گوشت و پیاز باید نیمه منجمد باشه. 3*دل و روده چرخ گوشت رو درون یخچال قرار بدید. 4*قدرت چرخ گوشت باید بالا باشه 5*ورز حسابی بعد از هر بار چرخ کردن 6* ترکیب مناسب7* استراحت بعد از اتمام کار به مدت نیم ساعت در سردترین جای یخچال.

بایستید تا منقلتون یه خاکستر روش بیوفته بعد کوبیده ها رو کباب کن یکمم آبدار (زودتر) از رو منقل برشون دار.
برای حمایت ازم لایک❤سفید رو قرمز کنید❤❤❤
👨‍🍳👩‍🍳🍽

#آشپزی #غذا #کباب #کباب_کوبیده #کبابکوبیده #کوردی #کوبیده #کورد #خوشمزه #آموزش #جوجه #کباب_تابه_ای #کوردستان

همه توضیحات ...