طرز تهیه ی رنگینک با خرما(دسر جنوبی) - طرز تهیه رنگینک مرحله به مرحله - Ranginak - آموزش آشپزی

Nastaran Bano
Nastaran Bano
رنگینک جز دسر های خوشمزه و اصیل ایرانیه این دسر به خاطر داشتن خرما، گردو، آرد و کره سرشار از انرژی و مقویه، بنابراین الان که ماه ...
رنگینک جز دسر های خوشمزه و اصیل ایرانیه این دسر به خاطر داشتن خرما، گردو، آرد و کره سرشار از انرژی و مقویه، بنابراین الان که ماه رمضونه میتونه گزینه خوبی برای خوردن همراه چای سحری و افطار باشه و از طرفی موندگاری این دسر هم خیلی خوبه و میتونین به راحتی داخل یخچال تا مدتی نگهش دارین. خلاصه رنگینک میتونه خیلی از سحری ها و افطاری های تو ماه رمضون مهمون سفره هاتون باشه و بهتون انرژی بده.
رنگینک یکی از انواع دسرهای بسیار خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای جنوبی کشورمان می باشد. در برخی شهرهای جنوبی کشورمان از رنگینک به عنوان شیرینی در کنار چای هم استفاده می شود رنگیک به دلیل مواد استفاده شده در آن بسیار مقوی می باشد و می توانید برای سحر و افطار در ماه مبارک رمضان این دسر خوشمزه را تهیه کنید و با خوردن آن احساس سیری طولانی مدتی داشته باشید و ماندگاری این دسر بسیار خوب است
😋😋😋😋😋😋😋

سلام دوستای عزیزم امیدوارم که حالتون خوب باشه امروز اومدم با دستور پخت رنگینک
رنگینک یه دسر جنوبیه فوق العادس که خیلی خوشمزست فقط چند تا نکنه داره که باید بخوبی رعایت بشه😊😘

✅مواد لازم:
🌻۲۰۰ گرم خرما
🌻گردو به میزان دلخواه
🌻دو لیوان آرد
🌻۵۰ تا ۷۰ گرم کره
🌻دو سوم لیوان حدودا روغن مایع و جامد
🌻یک قاشق چایخوری دارچین
🌻یک قاشق چایخوری پودرهل
🌻پودر قند یک سوم لیوان(من چون خرمای عسلی شیرینی داشتم و دوست داشتم رژیمی تر بشه توی مواد اردی پودر قند نریختم اگر دوست دارید شیرینتر بشه حتما پودر قند بزنید)
🌻نکته مهم بعدی اینه که آرد رو در دو مرحله با صبر تفت بدید یکمی زمان میبره اگر شعله بیش از حد زیاد باشه رنگینک تلخ میشه
🌻و اینکه رنگینک دستور اصلیش با روغن جامد هست ولی میتونیم با کره ترکیب کنیم
ولی اصلا از روغن مایع به تنهایی استفاده نکنید

✅طرز تهیه:
🌻خرما رو با نی یا خلال چوبی هسته گیری میکنیم و داخلش گردو میذاریم و توی یک ظرف می‌میچینیم
🌻آرد رو الک کرده تفت میدیم تا بوی خاموش گرفته بشه و کمی تغییر رنگ بده مجدد الک کرده و کره و روغن رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا به رنگ دلخواه برسه دارچین و پودر هل رو اضافه کرده اگر قصد زدن پودر قند دارید هم در این مرحله اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و همونطور که گرمه روی خرما بریزید تزئین کنید و بذارید یخچال تا خودشو بگیره و بعد برش بزنید و نوش جونتون فوق العاده عالی و مقوی❤❤😍




اگه دوس داری طرز پخت انواع پذیرایی ماه رمضون رو یاد بگیری اینجا کلیک کن:
http://ytbrlink.me/E9TB2hxP

اگه دوس داری طرز پخت انواع دسر رو یاد بگیری اینجا کلیک کن:
http://ytbrlink.me/dlBKoFmm

اگه دوس داری طرز پخت انواع غذای ایرانی رو یاد بگیری اینجا کلیک کن:
http://ytbrlink.me/6X3GzZze

اگه دوس داری طرز پخت انواع پیش غذا یاد بگیری اینجا کلیک کن:
http://ytbrlink.me/zaLvo0Nu


Subscribe to my YouTube Channel Here:❤️❤️ https://bit.ly/persiantaste
حتما در کانال ما عضو بشوید : ❤️❤️ https://bit.ly/persiantaste ❤️❤️

#پرشین_تیست
#آموزش_آشپزی
#PersianTaste
#رنگینک_خرما #رنگینک_مجلسی #رنگینک #رنگینک-نسترن_ بانو#کدبانوی_خونه_خودم
#Ranginak

همه توضیحات ...