طرز تهیه نان باگت ساندویچی در منزل خیلی پوک با ساده ترین مواد

6,890 بازدید
بیشتر
chaaredan
chaaredan
دستور پخت نان ساندویچی یا نون ساندویچی خیلی پوک در خانه بدون نیاز به شیر خشک و بهبود دهنده بدون نیاز به ترازو هم مواد رو براتون ...
دستور پخت نان ساندویچی یا نون ساندویچی خیلی پوک در خانه بدون نیاز به شیر خشک و بهبود دهنده بدون نیاز به ترازو هم مواد رو براتون گفتم که خیلی ساده درست کنید و لذت ببرید
.
برای نون گرد همبرگری هم میتونید از این دستور استفاده کنید خمیر رو گرد چونه کنید.
اگر از اکسپلور یا هشتگ آموزش‌های منو یادت نره منو دنبال کنی
.
مواد لازم برای 5 عدد نون باگت
آرد نون فانتزی یا آرد شیرینی پزی: 300 گرم دولیوان سر پر
خمیرمایه : 6 گرم حدود یک قاشق غذا خوری سر خالی
شکر: 12 گرم یک قاشق غذاخوری پر
نمک: یک قاشق مرباخوری سرصاف
روغن مایع: 30 گرم حدود 4 قاشق غذاخوری
شیر گرم: 60 گرم
آب گرم: 120 گرم
مخلوط شیر و آب حدود یک لیوان که یک چهارم اون خالی هست.
.
.
ممکنه موقع ورز دادن آرد اضافی لازم بشه، در نهایت باید خمیر نرم و لطیف داشته باشید
دمای فر 220 درجه بدون فن اگر فر برقی هست دما 205 تا 210
همه نکات رو داخل فیلم گفتم بازم اگر سوالی برای پختش دارید حتما ازم بپرسید
آدرس چاره دان برای  شبکه های اجتماعی دیگه:
https://www.chaaredan.com/
Instagram: chaaredan.ir

همه توضیحات ...