آموزش تکنیک پیشرفته حرفهای پخت استیک در تابه استیل بدون چسبیدن با روش کنترل دما و بدون سیزنینگ
در ویدیوهای قبلی یامی گسترونومی، مهیار برای نخستین بار روش نچسبکردن تابه (یا تاوه) استیل (موسوم به «سیزنینگ») در فضای مجازی فارسی را تقدیم علاقه مندان نمود. لینک به ویدیو:
آموزش روش حرفه ای نچسب کردن ظروف پخت ...
اما عمل سیزنینگ برای تمام تکنیکهای پخت لازم نیست و البته برای پخت قطعات درشت گوشت یا مرغ مانند برشهای استیک، تکنیک پیشرفته مورد استفاده از شفهای حرفهای، تکنیکی است که بر اساس مهار و تشخیص صحیح دمای کاری تابه، با استفاده از پدیده لایدنفراست، در این ویدیو آموزش داده شده.
با تمرین و تسلط به این دو تکنیک مهم، خواهید توانست همانند شفهای باتجربه بهترین رستورانهای جهان، در ظروف استیل سالمترین و لذیذترین خوراکها را تهیه بفرمایید
⚠❗🔴توضیح مهم!!
پاسخ به سوال بسیاری از دوستان: آیا عمل نچسب کردن تابه استیل (سیزنینگ) بایستی پیش از هر بار استفاده، تکرار شود؟
بله. این یک پوشش شیمیایی دایمی مانند تفلون و غیره نیست! لایه قبلی هنگام شستشو برداشته و سطح تابه کاملا تمیز شده، و پیش از استفاده بعدی **درصورتی که تکنیک پختی که میخواهید انجام دهید نیاز به تابه نچسب داشته باشد**، تابه مجددا سیزن میگردد.
‼عمل سیزن کردن برای تمام تکنیکهای پخت مورد نیاز نیست، برای تسلط به همه تکنیکهای پخت در ظروف استیل منابع زیر را استفاده بفرمایید. کاملترین مجموعه آموزش استفاده صحیح و حرفهای از ظروف استیل در این مجموعه ویدیوهای یامی گسترونومی برای اولین بار به زبان فارسی تقدیم شدهاست:
راهنمای جامع انتخاب و خرید ظروف استیل و بررسی گزینههای دیگر:
راهنما و دلایل انتخاب ظروف پخت و پز ا...
آموزش دقیق و کامل روش پخت برنج بصورت کته همراه با تهدیگ عالی در ظروف استیل:
کاملترین آموزش پخت برنج به روش کته در...
پخت پنکیک در تابه استیل معمولی بدون نیاز به سیزنینگ با نتیجه عالی:
پنکیک ۳ ستاره سبوس دار، صبحانه ای سال...
بهترین روش پخت کباب تابهای گوسفند در تابه استیل با نزدیکترین نتیجه به کوبیده زغالی:
کباب کوبیده گوسفند تابهای، روش متفاو...
روش تهیه تخممرغ اسکرمبلد (همزده) در تابه استیل:
محبوبترین تخممرغ صبحانه به روش شف هت...
ویدیوهای آموزش تهیه انواع پلو با تهدیگهای نان و برنج و سیب زمینی در قابلمه استیل:
تهچین بادمجان، اوج هنر پلوی اصیل ایر...
لوبیا پلوی زعفرانی اصیل ایرانی با گوش...
عدس پلوی ممتاز زعفرانی با گوشت کله گن...
یکی از پر ریسک ترین خوراکهای ممکن (پیراشکی ارمنی گوشت و سیب زمینی) در تابه استیل بدون چسبیدن و متلاشی شدن:
پیراشکی گوشت و سیبزمینی مادام ژانت، ...
املت گوجهفرنگی عالی در تابه استیل:
املت گوجهفرنگی استادپز به روش غیر قه...
سرخکردن ماهی در تابه استیل:
کاملترین آموزش سرخ کردن ماهی و مهمتری...
کوکوی سبزی ممتاز در تابه استیل:
کوکوی سبزی اصیل به سبک پیاله فروشیها...
لیست پخش کامل ویدیوهای مجموعه «تکنیک و ابزار آشپزی» یامی گسترونومی:
تکنیک و ابزار آشپزی
لطفا توجه فرمایید: دمای نقطه لایدنفراست ۱۹۳ درجه سلسیوس است. برای پخت از روغن آفتابگردان استفاده شده که نقطه دود آن بیش از ۲۴۰ درجه است. دمای عادی و ایمن هر روغنی تا کمی پس از نقطه دود است. این روش، و روش سیزنینگ، با استفاده از هر روغنی که نقطه دود آن بالای ۲۰۰ درجه باشد، ایمن و بیخطر است. جهت آگاهی از نقطه دود روغنهای مختلف:
https://en.wikipedia.org/wiki/Templat...
The Liedenfrost illustration diagram overlaid in video is accredited to:
Vystrix Nexoth at the English Wikipedia https://en.wikipedia.org/wiki/User:Vy...
Used under terms of it's CC BY-SA 3.0 license
آموزش روش حرفه ای نچسب کردن ظروف پخت ...
اما عمل سیزنینگ برای تمام تکنیکهای پخت لازم نیست و البته برای پخت قطعات درشت گوشت یا مرغ مانند برشهای استیک، تکنیک پیشرفته مورد استفاده از شفهای حرفهای، تکنیکی است که بر اساس مهار و تشخیص صحیح دمای کاری تابه، با استفاده از پدیده لایدنفراست، در این ویدیو آموزش داده شده.
با تمرین و تسلط به این دو تکنیک مهم، خواهید توانست همانند شفهای باتجربه بهترین رستورانهای جهان، در ظروف استیل سالمترین و لذیذترین خوراکها را تهیه بفرمایید
⚠❗🔴توضیح مهم!!
پاسخ به سوال بسیاری از دوستان: آیا عمل نچسب کردن تابه استیل (سیزنینگ) بایستی پیش از هر بار استفاده، تکرار شود؟
بله. این یک پوشش شیمیایی دایمی مانند تفلون و غیره نیست! لایه قبلی هنگام شستشو برداشته و سطح تابه کاملا تمیز شده، و پیش از استفاده بعدی **درصورتی که تکنیک پختی که میخواهید انجام دهید نیاز به تابه نچسب داشته باشد**، تابه مجددا سیزن میگردد.
‼عمل سیزن کردن برای تمام تکنیکهای پخت مورد نیاز نیست، برای تسلط به همه تکنیکهای پخت در ظروف استیل منابع زیر را استفاده بفرمایید. کاملترین مجموعه آموزش استفاده صحیح و حرفهای از ظروف استیل در این مجموعه ویدیوهای یامی گسترونومی برای اولین بار به زبان فارسی تقدیم شدهاست:
راهنمای جامع انتخاب و خرید ظروف استیل و بررسی گزینههای دیگر:
راهنما و دلایل انتخاب ظروف پخت و پز ا...
آموزش دقیق و کامل روش پخت برنج بصورت کته همراه با تهدیگ عالی در ظروف استیل:
کاملترین آموزش پخت برنج به روش کته در...
پخت پنکیک در تابه استیل معمولی بدون نیاز به سیزنینگ با نتیجه عالی:
پنکیک ۳ ستاره سبوس دار، صبحانه ای سال...
بهترین روش پخت کباب تابهای گوسفند در تابه استیل با نزدیکترین نتیجه به کوبیده زغالی:
کباب کوبیده گوسفند تابهای، روش متفاو...
روش تهیه تخممرغ اسکرمبلد (همزده) در تابه استیل:
محبوبترین تخممرغ صبحانه به روش شف هت...
ویدیوهای آموزش تهیه انواع پلو با تهدیگهای نان و برنج و سیب زمینی در قابلمه استیل:
تهچین بادمجان، اوج هنر پلوی اصیل ایر...
لوبیا پلوی زعفرانی اصیل ایرانی با گوش...
عدس پلوی ممتاز زعفرانی با گوشت کله گن...
یکی از پر ریسک ترین خوراکهای ممکن (پیراشکی ارمنی گوشت و سیب زمینی) در تابه استیل بدون چسبیدن و متلاشی شدن:
پیراشکی گوشت و سیبزمینی مادام ژانت، ...
املت گوجهفرنگی عالی در تابه استیل:
املت گوجهفرنگی استادپز به روش غیر قه...
سرخکردن ماهی در تابه استیل:
کاملترین آموزش سرخ کردن ماهی و مهمتری...
کوکوی سبزی ممتاز در تابه استیل:
کوکوی سبزی اصیل به سبک پیاله فروشیها...
لیست پخش کامل ویدیوهای مجموعه «تکنیک و ابزار آشپزی» یامی گسترونومی:
تکنیک و ابزار آشپزی
لطفا توجه فرمایید: دمای نقطه لایدنفراست ۱۹۳ درجه سلسیوس است. برای پخت از روغن آفتابگردان استفاده شده که نقطه دود آن بیش از ۲۴۰ درجه است. دمای عادی و ایمن هر روغنی تا کمی پس از نقطه دود است. این روش، و روش سیزنینگ، با استفاده از هر روغنی که نقطه دود آن بالای ۲۰۰ درجه باشد، ایمن و بیخطر است. جهت آگاهی از نقطه دود روغنهای مختلف:
https://en.wikipedia.org/wiki/Templat...
The Liedenfrost illustration diagram overlaid in video is accredited to:
Vystrix Nexoth at the English Wikipedia https://en.wikipedia.org/wiki/User:Vy...
Used under terms of it's CC BY-SA 3.0 license
همه توضیحات ...