آش رشته جا افتاده به یاد مادربزرگ

Mehrdad Paz
Mehrdad Paz
با یه آش محبوب ایرانی آش رشته در خدمتتونم  این آش روبه یاد مادر بزرگهای گلتون درست کنید و میل کنید رفقا آش رشته هم ...
با یه آش محبوب ایرانی آش رشته در خدمتتونم  
این آش روبه یاد مادر بزرگهای گلتون درست کنید و میل کنید
رفقا آش رشته هم مثل غذاهای دیگه ایرانی فوت وفن خودشو داره که کامل براتون تو این ویدیو شرح دادم
چندتا نکته هم بگم :
بعضی کشک ها شور هستن اگر فکر میکنید کشک تون شور هست حتما بعد از اضافه کردن کشک نمک آش رو اندازه کنید
نکته 2 : بعد از اضافه کردن رشته  آش را هر چند دقیقه یکبار هم بزنید که ته نگیره  و خوب جا افتاده شود
نکته 3:اگر آش شما سفت شد میتونید از آب جوش برای شل شدنش استفاده کنید
نکته 4 : برای قوام آش میتونید به جای آرد از1/4 پیمانه بلغور استفاده کنید که باید بلغور را با عدس بپزید
مواد لازم :
لوبیا چیتی      2/3 پیمانه
عدس       1 پیمانه
رشته آشی      300 گرم
آرد      3 ق غ
سبزی     500 گرم پاک کرده و خرد شده
سبزی شامل :تره 150 گرم ,جعفری 100 گرم,گشنیز  100 گرم,اسفناج 150 گرم پاک کرده و خرد شده
آب گوشت یا قلم یا عصاره مرغ حل شد  در آب یا آب مرغ        8 لیوان
کشک     2 لیوان
پیاز داغ نگینی خردشده      1 پیمانه
سیر خردشده تفت داده شده    1 بته
نمک ,فلفل سیاه وزردچوبه    
پیاز داغ , سیر داغ , نعنا داغ    برای تزیین  
#مهردادپز#mehrdadpaz#آش_رشته#آش_ایرانی#غذای_ایرانی#غذای_محلی#آشپزی#آش _رشته_خوشمزه

همه توضیحات ...